Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS190

Odlična poslovna odluka

JCB JS190 je u 19,5-tonskoj kategoriji našeg asortimana rovokopača guseničara. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, bezbednošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake delove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo efikasni JCB EcoMAX model koji ispunjava standarde emisije Stage IV/T4F. Prednosti JS190 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS190, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS190 ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivost.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS190 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

Ušteda novca i vremena je bitnija nego ikad, pa smo se pobrinuli da komponente JCB JS190 - uključujući i motor ECOMAX Stage IV / T4F - rade u savršenoj harmoniji. S druge strane, vi dobijate mašinu koji je efikasnija i produktivnija što je više moguće.

 

Tu je ogromna sila kidanja korpe od 119kN za vrhunsku produktivnost, a paleta JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju rukovaocima 19,5 tonskih rovokopača JS 190 da prilagode performanse za bilo koju primenu.  Light, General, Heavy i Heavy + snaga pružaju optimalna podešenja za posao na dohvat ruke.

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS190 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Korišćenjem grafitom impregniranih bronzanih čaura na JS190, povećali smo interval podmazivanja grane i strele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

JCB-ov ekran u kabini proverava nivo motornog ulja, rashladne tečnosti i sistemske greške prilikom starta.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih razreda. To znači da se JS190 može preprodati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrijednosti.

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 20003 kg