Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 8035 ZTS

JCB 8035 ZTS

Izuzetno profitabilna mašina

Paleta JCB mini bagera je projektovana sa komforom i ergonomijom na prvom mestu.

 

JCB 8035 ZTS je mini bager srednje veličine  sa kupolom koja se okreće u gabaritima gusenica sa svim njegovim prednostima, ali sa većim hodnim strojem nego 8025.

JCB 8035 ZTS

Na 8035 ZTS, dugme za konverziju na džojstiku omogućuje vam da menjate funkciju desne papučice sa pomoćnih funkcija na pomeranje strele. U režimu pomeranja strele moguće je rotiranje gornjeg stroja i strele istovremeno čime vam je omogućeno da postavite svoj mini bager direktno u pravilan položaj. Pored toga, servo uređaj olakšava rad papučice.

Bilo da izaberete opciju 8030 ZTS kompaktnog bagera sa kabinom ili sa nadstrešnicom uverićete se da je preglednost izvanredna. Na levoj strani možete da vidite kompletan gusenični lanac. Na desnoj i pozadi, zakrivljeni poklopac motora otvara jasan pogled. Creva smo postavili na gornjoj strani strele što još više povećava preglednost.

JCB 8035 ZTS

Kao direktan odgovor zahtevima naših kupaca JCB 8035 ZTS mini bager donosi neprevaziđenu lakoću pristupa za servisiranje i duge intervale, 500 radnih sati.

JCB 8035 ZTS

Kabine mini bagera sa okretanjem kupole u gabaritima tradicionalno su mesta za rad u zgrčenom položaju. Međutim, JCB paleta je jedinstvena u ponudi prostranih i udobnih okruženja za operatere.

 

Ulazi se lako kroz široka vrata koja mogu da se zabrave na karoseriji u otvorenom položaju, tako da je omogućen rad sa otvorenim vratima. Da bi se ulaz još više olakšao, kontrole na levoj strani se podižu, a nema leve pedale koja bi smetala.

 

Položaj sedenja je potpuno podesiv za maksimalnu udobnost, a tu je i efikasan sistem grejanja. Možete bez napora da spakujete gornju konzolu iznad vetrobrana kao i da uklonite donji vetrobran. Pored toga, kompletna struktura kabine je izolovana od rotirajućeg rama da bi se vibracije svele na minimum.

 

U celini, JCB 8035 ZTS kompaktni bager je favorit komfora.

Maksimalna dubina kopanja 3.512 m

Maksimalna visina istovara 3.482 m

Operativna težina 3651 kg