Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 8020 CTS

JCB 8020 CTS

Projektovan i proizveden prema Vašim potrebama

JCB 8020 CTS mini bager, 2060 kg, koristi isti 1.1 litarski Perkins 14.7 kW motor kao naša serija 801, ali ima hidrauličko podešavanje hodnog stroja za povećanje stabilnosti, kao i dvostepeno automatsko prebacivanje u niži stepen prenosa radi bržeg manevrisanja tokom rada.

 

Tu je takođe i liveni ram rotirajućeg mehanizma čime je pojačana ukupna izdržljivost. Ova jedinstvena karakteristika JCB mini bagera je omogućila promenu položaja motora i rezervoara u nazad čime je nestala potreba za prevelikim kontrategom.

 

U celini, JCB 8020 CTS mini bager je stabilna, laka mašina koja je kompatibilna sa širokom paletom radnih elemenata i kašika.

JCB 8020 CTS

8020 CTS donosi vodeće u klasi performanse iskopavanja: 2,62m dubina, 4,30m dohvat, 2,77m podizanje. Tu je takođe i vodeći u klasi kapacitet podizanja i dohvat od mehanizma okretanja. Naš novi ventilski blok hidraulike omogućuje vam da se krećete pravolinijski i istovremeno birate funkcije bagera, za povećanu produktivnost.

 

Mala težina 8020 CTS, svega 1634kg, omogućuje da može da se jednostavno preveze gde god vam je potrebno. Moćan novi 14.2Kw motor proizvodi visok obrtni moment pri malom broju obrtaja motora, donoseći dovoljno snage za najzahtevnije radove.

 

8014 CTS koristi poslednju tehnologiju zaptivanja hidraulike – ORFS, da bi se curenje svelo na minimum. Za optimizaciju otpornosti i veka trajanja montirali smo zamenljive čelične čaure na mehanizam za kružno kretanje, veze ruke i kašike. Ovim se takođe obezbeđuje neometan i tačan rad.

 

Hidraulična creva (uključujući pomoćna) su provučena kroz strelu i ruku radi najveće zaštite od oštećenja.

Dugme za promenu stepena prenosa na ručici pluga jednostavno i intuitivno se koristi. Novi ventilski blok hidraulike 8020 CTS rezultirao je neometanim, kontrolisanim, preciznim i uravnoteženim radom funkcija bagera.

 

Povećanjem nagiba kabine za 17% još više smo povećali pristup za servisiranje (već je bio najbolji u klasi). Ovo rešenje eliminiše potrebu za servisnim bravicama u podu. JCB je grupisao sva mesta za dnevno servisiranje radi lakšeg i jednostavnijeg rada. Podesiva zaštita od habanja na gusenicama produžuje vek trajanja i pruža čvrstu i mirnu vožnju na gusenicama.

 

Ojačana sekcija reznog dela pluga može da izdrži udare u ivičnjak i poklopce kanalizacije, a creva pluga su zaštićena čeličnom pločom. Sva creva na hodnom stroju 8020 CTS u užlebljena radi maksimalne zaštite.

JCB 8020 CTS

Gusenični lanac naleže na svaki zubac lančanika čime se smanjuju vibracije i buka uz mnogo udobniju vožnju. Velika stakla i nizak profil poklopca motora omogućuju izvanrednu preglednost, uključujući prednju desno gusenicu. Ovo znači da 8016 CTS nisu potrebni spoljni retrovizori da bi zadovoljio propise EU.

 

JCB koristi jednodelnu osnovu za sedište; na ovaj način se smanjuje uticaj vibracija mašine i obezbeđuju visoki nivoi komfora za operatera. Dodaci pluga se lako vade što omogućuje operateru brzu i jednostavnu promenu.

Maksimalna dubina kopanja 2,62 m

Maksimalna visina istovara 2.77 m

Operativna težina 2067 kg