Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 8010 CTS

JCB 8010 CTS

Upoznajte malu mašinu sa velikom reputacijom

Mikro bager 8010 CTS, 1028kg je kompaktna mašina sposobna da ostvari visoke performanse u skučenim prostorima, uključujući prostore između zgrada ili u baštama iza kuće. U stvari, ovo je najmoćnija mašina ove veličine na tržištu.

 

Mikro bager 8010 CTS može dramatično da skrati vreme i potrebe za radnom snagom (jedan čovek i mašina) koja je potrebna za intenzivne poslove iskopavanja.

 

Mikro bager JCB 8010 CTS je dovoljno mali da može da se prevozi do mesta radova, a raspolaže brojnim radnim elementima za još veću prilagodljivost.

JCB 8010 CTS je projektovan da maksimizuje produktivnost bez angažovanja radne snage. Zbog toga smo obezbedili da se dnevne servisne provere obavljaju brzo i jednostavno, dok rezervoar za gorivo kapaciteta 11,5 litara obezbeđuje ceo dan rada. Creva su, radi zaštite,  sprovedena kroz strelu.

 

I, pošto je 8010 CTS laka kategorija, sa malim pritiskom na podlogu, idealan je za poslove nivelacije zemljišta (bez sabijanja), pre zatravnjivanja. Proširenje hodnog stroja i cevasta strela još više povećavaju performanse.

JCB 8010 CTS

Da bi se obezbedilo da, vodeće u klasi, performanse JCB 8008 budu pristupačne najširoj publici, napravljen je da bude ekstremno udoban i lak za korišćenje. Ugrađen je izuzetno prostran prostor za noge i nema prekidača za konverziju koji bi zbunjivali. Sve funkcije rade nezavisno jedna od druge, što znači da i profesionalci i početnici mogu da shvate brzo i jednostavno kako da koriste ovaj mikro bager.

 

JCB 8010 CTS mikro bager je neverovatno prilagodljiva mašina. Vodeći u klasi 13,8kW motor, proširenje hodnog stroja, vodeća u klasi dubina kopanja i dohvata omogućuju mu da izvršava širok opseg zadataka.

Maksimalna dubina kopanja 2,15 m

Maksimalna visina istovara 1,895 m

Operativna težina 1110 kg