Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 65R-1

JCB 65R-1

Mini bageri do maksimuma

Izgrađena na 50 godišnjem ekspertskom znanju JCB nova generacija 65R-1 su najjači, najperformantniji mini bageri u klasi 6 tona koje smo ikada proizveli.

 

Razvijani su do sitnih detalja kao direktan odgovor na zahteve naših kupaca i kao takvi, uvode more performansi, prilagodljivosti i produktivnosti. Ovi JCB bageri vam nude takođe i niske troškove posedovanja, vrhunske ergonomske i rigorozne bezbednosne karakteristike uz jednostavno servisiranje.

 

Pa, ako tražite bager u klasi 6 tona, ova nova generacija je u klasi 6 tona upravo ono što tražite.

JCB 65R-1

Ovi JCB bageri uvode hidrauliku koja reaguje na opterećenje i koristi samo snagu koja je potrebna, tako da možete da sačuvate gorivo za situacije kada vam je najpotrebnije.

 

Prilagodite performanse bilo kojoj primeni sa dva odvojena režima iskopavanja kojim je opremljen 65R – ECO za maksimalnu efikasnost i Heavy za maksimalnu produktivnost.

 

JCB 65R nudi veću preglednost od našeg odlazećeg 6 tonskog bagera, zahvaljujući delimično podeli 70/30 prednjeg vetrobrana čime se pruža jasan pregled desne gusenice radi lakšeg i bezbednijeg iskopavanja rovova i manevrisanja.

 

JCB 65R mini bager nudi izvanredno zadržavanje zahvata tokom utovara kamiona, zahvaljujući ogromnoj 188° rotaciji kašike. Za potpunu prilagodljivost možete da specificirate dužinu ruke, od 1,65m do 2,0m.

JCB 65R-1

Koristili smo pojednostavljenu H konstrukciju rama i metodu konačnih elemenata za projektovanje beskompromisne strukture bagera za najteže uslove rada. Ova šasija obezbeđuje da JCB 65R kombinuje izdržljivost i stabilnost koji ulivaju poverenje.

 

Konstruisana pomoću četiri ploče naš jasan i elegantan projekat ruke nudi dodatnu strukturnu izdržljivost. Strela i ruka su zavarene i izrađene od čelika visoke otpornosti na istezanje. Unutrašnje amortizujuće ploče garantuju dug radni vek.

 

Maksimalna zaštita ruke bagera obezbeđena je tokom svih primena jer je JCB 65R midi bager opremljen zaštitom cilindra strele, sa opcijom zaštite za cilindar ruke.

 

Naš otporan mehanizam za kružno kretanje sa izdržljivim stožerom i zamenljivim čaurama izrađen je da traje. Koristimo ga i za bezbedno sprovođenje svih creva bagera. Za hidraulične zaptivke koriste se najnovije ORFS zaptivke čime se smanjuje opasnost od curenja.

JCB 65R-1

Kabina JCB 6 tonskog bagera je sada još prostranija, sa obiljem prostora za odlaganje, prostorom za telefon, mrežom za odlaganje i držačem za čaše. U prostor se lako i bezbedno ulazi kroz velika vrata.

 

65R mini bager opremljen je radio uređajem, 12V punjačem za telefon, moćnim grejačem sa odmagljivanjem stakala i visoko performantnim klima uređajem sa 9 usmerivača vazduha.

 

Gumeni nosači su raspoređeni radi odvajanja ventilskog bloka hidraulike od šasije na ovim midi bagerima. Ovim se smanjuju buka i vibracije u kabini, a prilaz ventilskom bloku je jednostavan otvaranjem bočnog poklopca.

 

Sa prigodno postavljenim prekidačem u kabini jednostavna je promena izmedju rada sa priključnim uredjajima jednosmernog ili dvosmernog protoka. Prekidač sa 10 položaja na elektro-proporcionalnim komandama na hidraulici velikog protoka, pruža jednostavan rad bez trzaja na širokom spektru priključnih uredjaja.

Maksimalna dubina kopanja 4.011 m

Maksimalna visina istovara 4.216 m

Operativna težina 6601 kg