Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 57C-1

JCB 57C-1

Mini bageri do maksimuma

Bageri guseničari su deo JCB familije proizvoda više od 50 godina. Uz svo ovo iskustvo i razumevanje, naši najnoviji mini kopači poput novog 51R-1 projektovani su da prevaziđu čak i vaše najveće zahteve.

 

Jednostavno rečeno, ovo je jedan od najjačih mini bagera visokih performansi koji smo ikada proizveli. Visoko produktivan, kompaktan, okretan inovativan i ekonomičan. I ne samo to, on je veoma bezbedan za rad i lako se održava.

Hidraulika sa senzorima opterećenja se standardno ugrađuje na ovom mini kopaču. Ova inovativna karakteristika omogućuje da hidraulika koristi samo snagu koja je potrebna čime se štedi gorivo.

 

Kretanje je neometano i precizno čime se obezbeđuju velike mogućnosti ravnanje terena dozerskom daskom i brzo kretanje. Za veću produktivnost JCB motori sa automatskim prebacivanjem u niži stepen prenosa automatski se prilagođavaju promenama terena čime se smanjuje zamor operatera.

 

Kašika rotira ogromnih 181˚, što omogućuje veliko zadržavanje zahvata tokom utovara kamiona. Izbor dužine ruke – od 1,45-1,82m – pruža dodatne mogućnosti prilagođavanja radovima.

 

Neometana, precizna i uravnotežena višefunkcionalnost se jednostavno ostvaruje sa ovim bagerom, zahvaljujući vrhunskom zatvorenom centralnom hidrauličkom sistemu sa poboljšanom raspodelom protoka.

Sa našim vodećim intervalima za podmazivanje od 500 sati, možete očekivati minimalne zastoje. Još bolje, naš novi monitor pruža upozorenja o dijagnostičkom statusu vašeg bagera. Nova kabina mini bagera JCB 57C-1 je u potpunosti usklađena sa ROPS i TOPS. Za još veću zaštitu kabine i operatera, na vašoj novoj mašini opciono je dostupna zaštita od udara.

 

Sa našim, vodećim u klasi intervalima podmazivanja na svakih 500 sati rada možete da očekujete minimalne prekide rada. Još bolje, naš novi monitor upozorava o dijagnostičkom stanju bagera. Standardna strela i opciona zaštita radnih svetala pružaju dodatnu zaštitu osetljivim komponentama u opasnim uslovima rada. JCB bezbednosna blokada poluge potpuno isključuje funkcije hidraulike ovog mini bagera i sprečava neželjeno kretanje.

 

Naš jasan kutijasti oblik ruke daje dodatnu strukturnu snagu i izdržljivost. Strela i ruka su varene robotizovanim postupcima i izrađene su od čelika visoke otpornosti na istezanje, sa unutrašnjim amortizujućim pločama u streli radi dugotrajne izdržljivosti. Zaštita cilindra strele je izrađena za najteže radove, a opciona zaštita cilindra ruke maksimalno štiti ruku i pri najtežim radovima.

 

Koristimo isključivo proizvode proverenih proizvođača uključujući Perkins motore, Nachi i Bosch-Rextroth komponente hidraulike i Bridgestone gusenice.

JCB 57C-1

Kabina JCB 57C-1 mini bagera je prostranija nego što je bila, sa obiljem prostora za odlaganje, prostorom za telefon, mrežom za odlaganje i držačem za čaše. U prostor se lako i bezbedno ulazi kroz velika vrata. Novo luksuzno podesivo oslanjanje sedišta pruža veliku udobnost operaterima; opciono je moguće zagrevanje oslanjanja sedišta, a opremljeno je nezavisnim podešavanjem položaja i spada u krajnje domete ergonomije.

 

JCB mini bageri uvode inovativni, novi obrtni kontroler i prekidače posebno projektovane za lako korišćenje. Sa ergonomskom elektro-hidrauličkom kontrolom pluga kao standardnom opremom, operateri mogu da ostvare neometanu i preciznu kontrolu gradacije. Putem prikladnog prekidača u kabini moguće su brze promene rada hidraulike.

 

Možete jednostavno da prilagodite i programirate podešavanje protoka za specifične radne elemente i memorišete ih radi kasnijeg korišćenja. Informacije poput vremena servisiranja i dijagnostike pomažu operateru da kontroliše status mašine. Upozorenja i odbrojavanje servisnih intervala omogućuju vam da ste uvek informisani o potrebnim postupcima i sprečite nepotrebne prekide rada.

 

Očitavanje potrošnje goriva u realnom vremenu pruža operateru informaciju iz koje može da zaključi kako mašina radi u bilo kojoj fazi primene.

JCB 57C-1

Maksimalna dubina kopanja 4.077 m

Maksimalna visina istovara 4.456 m

Operativna težina 5483 kg