Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VMT 260

Mnoštvo inovativnih mogućnosti za maksimalnu produktivnost

JCB VMT 260-100/120 valjak za puteve je dizajniran da ponudi visoku produktivnost i pouzdanost sa maksimalnom radnom ekonomičnošću, odličnim mogućnostima servisa i bezbednošću rada. Idealna kombinacija statičkih tegova, centrifugalnih sila i amplituda čini ovaj valjak savršenim za širok spektar upotreba, kako na zemljištu, tako i na asfaltu - od valjanja podloge do završnih radova.

 

Zahvaljujući odličnoj pokretljivosti i kompaktnom dizajnu, VMT 260-100 / 120 kompaktorski valjci su idealni za širok spektar radnih mesta, uključujući i dvorišta, prilazne puteve, stambene kvartove, parkinge, puteve, autoputeve i aerodrome.

Da bi VMT 260-100/120 valjak bio u upotrebi što je moguće duže, dizajnirali smo ga da se lako servisira i da bude veoma izdržljiv. To podrazumeva udobno mesto za vozača sa ekstremno niskim nivoima vibracije, stabilnost rama omogućenu oscilirajućim sistemom, uvek podmazane vibracione ležajeve, najbolji u klasi pristup radi servisiranja (uključujući laganu haubu), centralne zglobove bez potrebe održavanja, i izuzetnu zaštitu creva i cevi.

 

Ova mašina poseduje i hidraulični sistem za kočenje i parkiranje, kao i podesive vulcolan skrepere na svakom bubnju. Štaviše, kako bismo bili sigurni da je svaki  VMT 260-100/120 valjak spreman za rad kada napusti fabriku, svaku pojedinačnu mašinu podvrgavamo intenzivnom testiranju.

Da bi se obezbedila maksimalna produktivnost, dizajnirali smo VMT 260-100/120 na prvom mestu. Oni su zato opremljeni sa koncentrično obrađenim površinama bubnjeva, sprej sistemom filtrirane vode pod pritiskom, najvećim rezervoarima za gorivo u industriji, i automatskom kontrolom vibracije sa ručnim komandama.

 

I ne samo to, ovaj vibracioni valjak ima jednodelni sistem za pobuđivanje koji garantuje visoke performanse i izdržljivost, visoku frekvenciju vibracije za brza valjanja, i visok bočni i zazor od ivičnjaka. Hidrostatski prednji i zadnji pogon bubnja čini VMT 260-100/120 valjak još produktivnijim. 

 

Amplituda od 0,44 mm daje maksimalnu dubinu sabijanja, uspon od 42% je vodeći u klasi, postoje tri pozicije inteziteta rada i izmenjiva vibracija bubnja; birajte između dvostrukog, samo prednjeg ili pojedinačnih zadnjih konfiguracija.

Veličina bubnja 1200 mm

Snaga motora 28 kW

Radna težina 2940 kg