Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VMT 160

Mnoštvo inovativnih mogućnosti za maksimalnu produktivnost

JCB VMT 160-80/90/100 valjak za puteve je dizajniran da ponudi visoku produktivnost i pouzdanost sa maksimalnom radnom ekonomičnošću, odličnim mogućnostima servisa i bezbednošću rada. Idealna kombinacija statičkih tegova, centrifugalnih sila i amplituda čini ovaj valjak savršenim za širok spektar upotreba, kako na zemljištu, tako i na asfaltu - od valjanja podloge do završnih radova.

 

Zahvaljujući odličnoj pokretljivosti i kompaktnom dizajnu, VMT 160-80/90/100 kompaktorski valjci su idealni za širok spektar radnih mesta, uključujući i dvorišta, prilazne puteve, stambene kvartove, parkinge, puteve, autoputeve i aerodrome.

Da bi VMT 160-80/90/100 valjak bio u upotrebi što je moguće duže, dizajnirali smo ga da se lako servisira i da bude veoma izdržljiv. To podrazumeva udobno mesto za vozača sa ekstremno niskim nivoima vibracije, stabilnost rama omogućenu oscilirajućim sistemom, uvek podmazane vibracione ležajeve, najbolji u klasi pristup radi servisiranja (uključujući laganu haubu), centralne zglobove bez potrebe održavanja, i izuzetnu zaštitu creva i cevi.

 

Ova mašina poseduje i hidraulični sistem za kočenje i parkiranje, kao i podesive vulcolan skrepere na svakom bubnju. Štaviše, kako bismo bili sigurni da je svaki VMT 160-80/90/100 valjak spreman za rad kada napusti fabriku, svaku pojedinačnu mašinu podvrgavamo intenzivnom testiranju.

Da bi se obezbedila maksimalna produktivnost, dizajnirali smo VMT 160-80/90/100 valjak sa performansama na prvom mestu. Oni su zato opremljeni sa koncentrično obrađenim površinama bubnjeva, sprej sistemom filtrirane vode pod pritiskom, najvećim rezervoarima za gorivo u industriji, i automatskom kontrolom vibracije sa ručnim komandama.

 

I ne samo to, ovaj valjak ima jednodelna kružna ekscentrična vratila koja garantuju visoke performanse i izdržljivost, visoku frekvenciju vibracije za brza valjanja, i visok bočni i zazor od ivičnjaka. Hidrostatski prednji i zadnji pogon bubnja čini VMT 160-80/90/100 valjak još produktivnijim. Tu je čak i izmenjiva vibracija bubnja; birajte između dvostrukog, samo prednjeg ili pojedinačnih zadnjih konfiguracija. Model je još fleksibilniji kroz opcioni bubanj sa razmakom od 65 mm.

Veličina bubnja 1000 mm,

Snaga motora 16.8 kW

Radna težina 1840 kg