Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VMD 70

Dizajniran za svestranost čak i u najtešnjim prostorima

The JCB VMD 70 is the smaller of our two class-leading double drum walk behind rollers. It’s powered by a 462 cc 6.6 kW Hatz engine and it offers best-in-class productivity, manoeuvrability, kerb clearance, safety and serviceability. Operating weight is 740 kg, centrifugal force is 21.9 kN and drum width is 650 mm.

 

Dizajniran kao direktan odgovor na povratne informacije korisnika, naš vibracioni tandem valjak sa duplim bubnjem nudi svestranost čak i na natešnjim mestima. Oni su potpuno hidrostatički kada je reč o vuči i pouzdanosti, a takođe i udobni i jednostavni za korišćenje. To ih čini vrlo produktivnim, ali to je samo početak onoga što nude kada je produktivnost u pitanju.

JCB VMD 70 valjak sa duplim bubnjem je veoma sigurna mašina. Za početak, nizak nivo buke pogoduje kako operateru, tako i okolini. Unapređeni sistem za bezbednosni prekid rada je lako dostupan na kraju upravljačke ruke i resetuje se ručno radi poboljšane bezbednosti na gradilištu.

 

Kombinacija jednostavnog, pametnog dizajna i JCB kvaliteta izrade smanjuje troškove održavanja. Pristup radi servisiranja je poboljšan u odnosu na prethodne mašine, što značajno štedi vaše vreme.

Statička težina, manevarske mogućnosti, amplitude i visoke frekvencije su usavršene radi bolje produktivnosti.

 

Ručni ili električni start.

 

Motor i rezervoar za vodu su u međusobnoj protivteži radi savršene 50/50 distribucije težine.

 

Ergonomski okretna vodilica izolovana od vibracija.

 

Podizanje u jednoj tački i jednostavna mesta za vezivanje.

Širina bubnja 650 mm

Maksimalna snaga motora 6,6 kW

Radna težina 740 kg