Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VM 1500

Snažni kompaktor tla dizajniran za maksimalnu produktivnost

Snažni kompaktor tla JCB VM 1500F 630/850 je sličan modelima VM 1500M 630/850, sa dodatkom daljinskog upravljanja. I ovaj model je dizajniran kako bi pružio maksimalnu produktivnost na mnoštvu različitih zemljišta.

 

Za razliku od sistema daljinskog upravljanja sa infracrvenom ili kablovskom tehnologijom, JCB radio daljinska kontrola omogućava da se mašinama upravlja i preko prepreka, što se česta okolnost u njihovoj tipičnoj primeni - u rovovima. Ovo obezbeđuje maksimalnu operativnu bezbednost i udobnost.

Da bismo bili sigurni da VM 1500F 630/850 valjak za rovove što više vremena provodi u radu, napravili smo ga lakim za servisiranje i transport.

 

Brojač radnih sati, svetlosni indikatori u nivou pogleda (za alternator, temperaturu vode i nizak nivo motornog ulja) omogućavaju vam pregled svega što je potrebno za nesmetan rad. I samo servisiranje je na ovom valjku svedeno na minimum, pre svega zbog trajno podmazanog, centralno montiranog vibracionog sistema za pobuđivanje. Kada je servisiranje ipak neophodno izvršiti, pristup svim komponentama je najbolji u klasi.

VM 1500F 630/850 valjak za rovove je bezbedan u svakom pogledu. Automatski sistem za gašenje motora se aktivira u slučaju prevrtanja mašine, a pojačanoj bezbednosti doprinosi i sigurnosna šipka za zaštitu operatera.

 

Kako bi se valjak za rovove zaštitio od neželjenog pristupa, moguće je zaključati haubu, akumulator, a obezbeđena je i zaštita od krađe / vandalizma za rezervoar za gorivo i hidraulično ulje.

Centrifugalna sila 84 kN

Maksimalna snaga motora 16,8 kW

Radna težina 1500 kg