Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VM 137

Značajno poboljšane karakteristike

JCB VM317 je potpuno nov i izuzetno produktivan valjak. Može se pohvaliti svim  inovacijama i dizajnom koji biste mogli očekivati od  JCB valjaka. Nude mnoštvo performansi, udobnost, bezbednost i efikasnost.

 

Kao naš novi, nagrađivani EcoMAX T4i-kompatibilan motor, koji zadovoljava Tier 4i regulativu bez kabastih DPF ili SCR filtera; kompaktna instalacija obezbeđuje beskompromisnu vidljivost i pokretljivost. VM117 takođe ima i do 60% sposobnost savlađivanja uspona, novi sistem pobuđivanja, udobnu ergonomski prilagođenu kabinu za celodnevni boravak, izuzetnu lakoću održavanja, i veliku uštedu.

JCB-ov EcoMAKS motor koristi manje goriva od naših Tier 3 motora zahvaljujući - između ostalog - geometriji našeg varijabilnog turbo pogona. Standardni ventilator sa promenljivom brzinom obezbeđuje dodatno uštedu goriva do 6%.

 

Motori EcoMAKS daju snažnih 560 Nm u VM 137 pri niskim brzinama motora radi optimalnog odzivanja, dok EcoMAKS takođe proizvodi visoku snagu i obrtni moment na samo 2200 o / min za uštetu goriva optimalnim usklađivanjem prenosa i hidraulike. 

 

Sa EcoMAKS-om, vaš VM 137 će vam uštedeti novac za servisiranje, jer nema potrebe za naknadnom zaštitom od izduvnih gasova (i upotrebe skupih ulja otpornih na toplotu)

Kompaktor VM 137, odlikuje izuzetna vidljivost u svim pravcima, najviše zahvaljujući dizajnu kabine bez prednjeg stuba i kosoj zadnjoj haubi.

 

Na ovim kompaktorima za zemljište koristimo ravne staklene ploče (za razliku od naših konkurenata), što zamenu čini brzom i lakom.

 

Precizno i produktivno sabijanje tla garantovano je zahvaljujući našem novom “clearview” prednjem ekranu i minimalnom prednjem displeju, što pruža neograničen pogled na ivice prednjeg bubnja.

 

Da bi se poboljšala sigurnost i preciznost tokom rada, profil zadnje haube je nizak, a izduvna cev nije u vidnom polju, što daje neometan pogled na zadnju stranu i uglove VM117 i VM137.

Operatori mogu brzo da rade na VM 137 sa intuitivnim, jednostavnim za upotrebu i ergonomskim kontrolama, postavljenim u industrijskom standardu. Naš lako podesivi upravljački sistem obezbeđuje maksimalnu udobnost.

 

Ovi kompaktori za zemlju poseduju niz opcija kada je sedište u pitanju, uključujući okrećući dizajn baze, mehaničku ili vazdušnu suspenziju i bazu od vinila ili tkanine. Naša Premium sedišta imaju pneumatsko ugibljenje, lumbalnu potporu, naslone za ruke, produžetak naslona i grejanje.

 

JCB standardna automatska kontrola vibracija (AVC) se aktivira kad god se ručica pogona pomeri iz neutralnog položaja. Pošto se vibracije zaustavljaju kada mašina nije u radnom režimu, to sprečava neželjeno sabijanje.

 

Za celodnevni rad bez zamora, ovi kompaktori za zemljište su dizajnirani da nude nizak nivo buke. Mehaničkim izolovanjem vozačevog sedišta, upravljačkog dela, ručice i kabine, obezbedili smo i nivoe niskih vibracija koji su vodeći u klasi.

Centrifugalna sila 173 kN

Maksimalna snaga motora 108 kW

Radna težina 12710 Kg