Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VM 132

Maksimum radnih sati

JCB VM 132 vibro valjak za zemljište je valjak srednje veličine za sabijanje zemlje. On je snažan i precizan, i daje brze i kvalitetne rezultate. Ona ima širinu bubnja od 2100 mm i pokreće ga visoko efikasni JCB Dieselmax 4.4-litarski 108 kW motor (TIER3).

 

Valjak VM 132 je napravljen da neprestano izvršava vaše zahteve. To znači da je napravljen da traje. Naš  pristup u projektovanju svih naših valjaka za nabijanje tla, sa svim pojedinačnim sofisticiranim komponentama napravljenim da dugo traju i da vas koštaju manje. Uzmimo za primer jednodelno ekscentrično vratilo sa promenljivim težištem, koje omogućuje optimalne performanse i minimalno održavanje.

 

U stvari, učinak je toliko dobar da je sabijanje sa JCB VM 132 vibrirajućim valjkom najbolje u klasi. Nije ni čudo kada se zna da standardna oprema uključuje automatsku kontrolu vibracije AVC, vrhunski distribuciju težine, sistem protiv protiv proklizavanja  klizi sistem (SASS) i robusnu osovinu bez obrtanja.

Kao i svi naši valjci za nabijanje, JCB VM 132 je dizajniran nakon intenzivnih konsultacijama sa kupcima. To znači da smo napravili mašinu koju su naši klijenti oduvek želeli.

 

Vrhunska šasija obezbeđuje odličnu raspodelu težine, a osovine su super-jake, što JCB VM 132 valjak čini savršenim za teške građevinske projekte. Ceo okvir je inteligentno projektovan sa oscilacijama na prednjoj i zadnjoj strani radi dodatne stabilnosti, postoji opcija ispiranja za upotrebu u zatvorenim sredinama, veliki rezervoar za gorivo, a sofisticirani sistem kontrole proklizavanja obezbeđuje odlično uspinjanje.

 

Ovaj vibracioni valjak i prevazilazi i jedan od najvećih problema sa standardnom opremom: prekomerno nabijanje. Automatska kontrola vibracije (AVC) isključuje vibracije kada je disk poluga u neutralnom položaju. To znači glatku i savršenu obradu krajeva.

 

Najbolje nabijanje u klasi je standardna odlika JCB VM 132 vibrirajućeg valjka.

Svaki aspekt JCB VM 132 vibrirajućeg valjka je dizajniran za pouzdan rad.

 

Predimenzionirane komponente obezbeđuju dodatnu trajnost i smanjene troškove popravke. Naš opseg valjaka za tlo je podrazumeva i doživotno podmazani artikulacioni zglob koji ne zahteva održavanje, čiji cilj je da se smanje troškovi zastoja i servisiranja. Sve naše mašine su testirane i podešene na našoj proizvodnoj liniji pre isporuke.

 

Bubnjevi na našim valjacima za nabijanje imaju preinstalirane gumene amortizere za zaštitu bubnja i hidrauličnog motora od aksijalnih pritisaka. Bubanj valjak JCB se takođe može pohvaliti robusnim centralnim zglobom koji ne zahteva održavanje radi smanjenja zastoja i troškova servisiranja.

 

Kada dođe vreme za redovno servisiranje videćete da su sve komponente na JCB VM 132 vibrirajućem valjku lako dostupne, neke od njih iz centralizovane servisne stanice (koji sadrže hidraulične sisteme i vučne pumpe). Rezervoari za gorivo i hidraulični rezervoari velike zapremine nalaze se jedni pored drugih (i dobro su zaštićeni) pod haubom koja se podiže uz pomoć hidraulike.

Da bismo JCB VM 132 valjak učinili što produktivnijim, bilo je neophodno da operatera takođe učinimo što produktivnijim, a to podrazumeva da mu bude što udobnije.

 

Zato smo kabinu i radno okruženje ovog valjka učinili ergonomskim i udobnim. Vozač stoji, kabine su lako dostupne sa obe strane mašine, a unutrašnjost je prostrana i intuitivno dizajnirana.

 

Vibracioni valjak JCB VM 132 ima dovoljno prostora za alate, a veliki prozori pružaju vidljivost od 360°, odličnu preglednost ivice valjka i veliku bezbednost na gradilištu. Kontrole su precizne i jednostavne za korišćenje, sa ergonomskim polugama za vožnju, radi egzaktnih brzina i preciznih promena pravca.

Centrifugalna sila 305 kN

Maksimalna snaga motora 108 kW

Radna težina 12710 kg