Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VM 117

Mi verujemo u raznovrsnost mogućnosti

JCB VM117 je potpuno nov i izuzetno produktivan valjak. Može se pohvaliti svim  inovacijama i dizajnom koji biste mogli očekivati od  JCB valjaka. VM117 i VM137 mašine za nabijanje tla nude mnoštvo performansi, udobnost, bezbednost i efikasnost.

 

Kao naš novi, nagrađivani EcoMAX T4i-kompatibilan motor, koji zadovoljava Tier 4i regulativu bez kabastih DPF ili SCR; kompaktna instalacija obezbeđuje beskompromisnu vidljivost i pokretljivost. VM117 takođe ima i do 60% sposobnost savlađivanja uspona, novi sistem pobuđivanja, udobnu ergonomski prilagođenu kabinu za celodnevni boravak, izuzetnu lakoću održavanja, i veliku uštedu.

JCB EcoMAX motor koristi manje goriva nego naši Tier 3 motori zahvaljujući - između ostalog - našem turbo sistemu promenljive geometrije. Standardni ventilator promenljive brzine obezbeđuje uštedu goriva i do 6%.

 

EcoMax motor isporučuje masivnih 525 Nm u VM117 pri niskim brzinama motora za optimalni odziv, a proizvodi veliku snagu i obrtni momenat pri samo 2200 rpm radi što efikasnije potrošnje goriva u korelaciji sa stepenom prenosa i hidraulikom.

 

Sa EcoMAX-om, vaš VM117 će vam uštedeti novac za servisiranje, jer nema potrebe za tretman izduvnog sistema (i, samim tim, nema potrebe za skupa ulja za podmazivanje otporna na toplotu).

Radi lakšeg servisiranja VM117 je dizajniran tako da sve dnevne provere mogu da se urade sa zemlje i to samo sa jedne strane. Široko otvaranje zadnje haube omogućava brz pristup radi lakog čišćenja radijatora i lakšeg pristupa bateriji.

 

Kako bi se produžili servisni intervali (a time i produktivnost) obe ove mašine za nabijanje tla poseduju sistem ciklonskog vazdušnog čišćenja koje smanjuje naslage u filteru vazduha. Sistem za uvlačenje vazduha zatim ukloni ostatke.

 

VM117 nikad ne morate podmazivati. Nosači centralnih ležajeva su obloženi teflonom, a sam centralni ležaj potpuno je zaptiven je kako bi ostao čist i kako ne bi zahtevao održavanje. Vibracioni ležajevi pobuđivača takođe ne zahtevaju održavanje.

 

Potpuno pričvršćen prednji ram nema isturene glave vijaka. Uzdignut položaj omogućava brzo čišćenje bubnjeva strugača i JCB-jevih jedinstvenih pre-instaliranih gumenih postolja, dok se u istovremeno, obezbeđuje dug radni vek i smanjuju troškovi.

Za maksimalnu pouzdanost, novi sistem pobude VM117 ima samo 2 pokretna dela, a mi smo instalirali i u potpunosti zapečaćenu elektroniku IP69 koja može da izdrži velike količine vode i prašine.

 

Sve naše mašine za nabijanje tla su podvrgnute 2-satnom toplom testu kako bismo se uverili da su spremne za nesmetano korišćenje od prvog dana.

 

Naše mašine za nabijanje tla koriste napredne proizvodne i montažne procese koji obezbeđuju maksimalnu preciznost i kvalitet komponenti.

 

Poklopac motora i zadnja svetla mašine VM117 zaštićeni su zadnjom strukturom i šasijom od štete prilikom udara.

Centrifugalna sila 125 kN

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 11300 kg