Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 325T Forestmaster

Napravljen za izazov

Rad u šumama može biti težak i opasan i kao odgovor izazovu JCB  predstavlja mini utovarivač 325T Forestmaster.  Specijalno napravljen za taj izazov, Forestmaster vam nudi sve inovacije, ergonomija i bezbednost su na visokom nivou kao što se i očekuje od mini utovarivača - guseničara  JCB a to je – ulazak u kabinu sa strane, visoka zaštita operatora kao i životne sredine, najbolji  u klasi produktivnosti  i vidljivosti  –  zajedno sa još nekoliko posebnih karakteristika.

 

Ovo  je veoma ojačan mini utovarivač - guseničar, na primer sa strogim standardom zaštite FOPS i oklopljenih jedinica na ključnim komponentama. Ima toga i više, uključujući i glavu za sečenje šume sa naprednim sistemom hlađenja.

Ovaj mini utovarivač je standardno opremljen sa glavom za sečenje šume; pokreće ga klipni motor velike izlazne snage sa samopodešavajućim kaišnim prenosom, i to nudi maksimalnu produktivnost.

 

Izolacija koja je postavljena u kabini je tako dizajnirana daje veću izolaciju za 33%  u odnosu na obične mini utovarivače -  guseničare. Standarno je vrlo udobno suspenziono sedište a ceo radni ambijent kabine je pod pritiskom da ne bi ulazila prašina.

 

Da bi se poboljšale ukupne perfomanse  i izađe na kraj sa surovostima rada u šumama, veoma efikasan sistem hlađenja je standardan. Ovo uključuje rashladni zaštitni paket, reverzibilni rad ventilatora i dovod vazduha u sistem za izbacivanje.

 

Tu je i nivo zaštite 2 Strukture FOPS kao i čelična mreže na krilima, i zaštita na sistemu izduvnih gasova, sa većim levim kvartalom, velikim protokom čeličnih cevi, hidrauličnih creva utovarivača, pomoćna spojnica, put cevi i prednja radna svetla.

Mini utovarivač JCB 325T Forestmaster koristeći jedinstveni dizajn Powerboom-a jednostrano je ojačan Boom-om sa velikom zateznom čvrstoćom čelika, sa unutrašnjim pregradnim pločama za dodatnu snagu, izgrađenih od 20% više čelika više nego konkurentski dizajni sa dvostrukim rukama.

 

Da bi se osigurala optimalna preciznost i kvalitet izrade, mi koristimo napredne tehnologije u proizvodnji i montaži u procesima proizvodnje ključnih komponenti.

 

Velika utovarivačka ruka poprečno obezbeđuje dodatnu snagu: od vitalnog je značaja kad se koristi standardna mehanička brza spojka ili opciona hidraulična varijanta.

 

Vrata na kompaktnom mini utovarivaču guseničaru  JCB 325T su dizajnirana da budu kruta i izdržljiva  za dodatnu snagu i čvrstinu. Druga oblast koja povećava krutost i radni vek je šasija iz jednog komada.

Eskluzivni sistem JCB-a za ulazak sa leve strane u kabinu omogućava da operatori pristupe JCB 325T  mini utovarivaču - guseničaru bez potrebe da se penju na velike komplikovane dodatke ili preko spuštenog boom - a.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 325T je preko prednje strane mašine,  za razliku od konkurencije gde  je izlaz preko malog zadnjeg stakla po tradicionalnom dizajnu dvostruke ruke.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidiljivost u odnosu na rivalske mešine (koji nude oko 165°). Razlog je jedinstveni JCB dizajn PowerBoom-a  koji daje poboljšanu vidljivost bez obzira na položaj Boom-a.

 

Dizajn  jednostruke PowerBoom ruke u spuštenom položaju daje odličnu vidljivost i sa leve i sa desne strane vašeg mini utovarivača - guseničara.

Neto snaga motora 68.6 kW

Radni kapacitet 1.452 kg

Radna težina 5.677 kg