Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 320T

Moćan, izdržljiv i izuzetno efikasan

Velika platforma JCB 320T  (sa nominalnim radnim kapacitetom od 1452 kg) sa vertikalnim podizanjem tereta, boom-om i  ulazom u kabinu sa stane je jedinstven dizajn kod mini utovarivača.

 

Predstavljajući revolucionarni dizajn kompaktnog mini utovarivača i mini utovarivačača - guseničara koji je najnoviji opseg proizvodnje JCB-a, uključuje našu jedinstvenu  i prepoznatljivu  PowerBoom ruku utovarivača. Korišćenjem platforme sa jednom utovarivačkom rukom, osigurano je da ćete uživati u najboljoj produktivnosti, vidljivosti, sigurnosti, komforu, svestranosti i pristupu operatora što je jedinstveno danas na tržištu.

Mini utovarivač JCB 320T  koristeći jedinstveni dizajn Powerboom-a jednostrano je ojačan Boom sa velikom zateznom čvrstoćom čelika, sa unutrašnjim pregradnim pločama za dodatnu snagu, izgrađenih od 20% više čelika više nego konkurentski dizajni sa dvostrukim rukama.

 

Struktura PowerBoom-a obezbeđuje bezbednost puteva hidrauličnih creva, tako da su ona dobro zaštićena. Da bi se rezervoar za gorivo dobro zaštitio on je montiran unutar utovarivačke kule; tu su i lako dostupni priključci odvoda.

 

Da bi se osigurala optimalna preciznost i kvalitet izrade, mi koristimo napredne tehnologije u proizvodnji i montaži u procesima proizvodnje ključnih komponenti.

 

Vrata na kompaktnom mini utovarivaču ili mini utovarivaču guseničaru su dizajnairana da budu kruta i izdržljiva  za dodatnu snagu i čvrstinu. Druga oblast koja povećava krutost i radni vek je šasija iz jednog komada.

JCB EcoMAX motor ne zahteva Filter za čestice (DPF), čime se pojednostavljuje servis i smanjuju operativni troškovi.

 

Kada je u pitanju složeniji servis naš dizajn naginjanja kabine unapred omogućava lak pristup ključnim komponentama. Potrebna je samo jedna osoba za naginjanje kabine za odličan pristup unutrašnjosti vašeg kompaktnog mini utovarivača.

 

Da bi sačuvali vitalne elmente kao što je rashladni pack free, možete se odlučiti na smanjenje  broja obrtaja ventilatora koji automatski menja protok vazduha svakih 30 minuta. Ova funkcija može da se radi sa dugmetom na kontrolnoj tabli sa leve strane.

 

Zadržavanje na putu je odlično na našim kompaktnim utovarivačima na gusenicama, zahvaljujući trorebrastim gusenicama.

Eskluzivni sistem JCB-a za ulazak sa leve strane u kabinu omogućava da operatori pristupe mini utovarivaču bez potrebe da se penju na velike komplikovane dodatke ili preko spuštenog boom - a.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 320T kompaktnog mini utovarivača na gusenicama je preko prednje strane mašine, za razliku od konkurencije gde  je izlaz preko malog zadnjeg stakla po tradicionalnom dizajnu dvostruke ruke.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidiljivost u odnosu na rivalske mešine (koji nude oko 165°). Razlog je jedinstveni JCB dizajn PowerBoom-a  koji daje poboljšanu vidljivost bez obzira na položaj Boom-a.

 

JCB koristi laminat staklo umesto mreže, pružajući nesmetanu svestranu preglednost. Tu je i uklopljen standardni retrovizor u visini očiju operatora radi lakše vidljivosti unazad.

Neto snaga motora 68.6 kW

Radni kapacitet 1.452 kg

Radna težina 5.260 kg