Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 150T

Najlakši guseničar u JCB revolucionarnom opsegu

Mašina male platforme i radnog kapaciteta od 680 kg JCB 150T kompaktni guseničar je najlakši model u JCB revolucionarnom opsegu.Jedinstveni dizajn sa jednom strelom i bočnim ulazom čini mini utovarivač udobnim, sigurnim, ekonomičnim, produktivnim i jakim.

 

Predstavljajući ništa manje do revoluciju u dizajnu skid stir i kompaktnih utovarivača guseničara, najnoviji opseg iz JCB uključuje jedinstvenu i prepoznatljivu Powerboom utovarivačku ruku. Dizajnom sa samo jednom rukom, omogućujemo da uživate u najboljoj produktivnosti, vidljivosti, bezbednosti, komforu, svestranosti i najboljem pristupu za operatera na tržištu danas.

JCB 150T mini utovarivač krasi jedinstveni  JCB PowerBoom dizajn ​​- jednostrana ojačana čelična strela, sa unutrašnjim pregradnim pločama za dodatnu snagu, izrađena od 20% više čelika nego rivalska rešenja sa dvostrukim rukama.

 

Struktura PowerBoom-a ​​obezbeđuje bezbedan put za hidraulična creva, tako da su ona dobro zaštićena od oštećenja. Kako bi i rezervoar za gorivo bio zaštićen, montiran je unutar kule; tu je i lako dostupan kanal za odvod.

 

Kako bi se osigurala optimalna preciznost i kvalitet izrade, mi koristimo napredne metode proizvodnje i montaže u izradi ključnih komponenti.

 

Vrata na 150T dizajnirana su da budu kruta i izdržljiva radi dodatne strukturne snage i čvrstine. Druga oblast koja povećava izdržljivost i radni vek je jednodelna šasija.

 

JCB-jev ekskluzivni sistem ulaska sa leve strane omogućava vašim operaterima da pristupe mašini bez potrebe da se penju na velike komplikovane priključke ili ispod neobezbeđene strele.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 150T je preko prednje strane mašine, za razliku od tradicionalnog dizajna mašina sa dvostrukom rukom kada je izlaz bio predviđen kroz malo zadnje staklo.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidljivost u odnosu na rivalske mašine (koje nude oko 165°). Iz razloga što na mašinama sa jedinstvenim JCB PowerBoom ​​dizajnom na modelima sa vertikalnim podizanjem zadnja torziona osovina nije neophodna, vidljivost je dodatno poboljšana.

 

Umesto mreže koristimo laminirano staklo, pružajući nesmetanu preglednost u svim pravcima. Tu je i standardni retrovizor u visini očiju operatera, radi bolje vidljivosti pozadine.

Sve pristupne tačke za dnevno održavanje vašeg utovarivača lako su dostupne preko velikih servisnih vrata pozadi. Hidraulika koristi O-prstenaste zaptivače i 38 posto manje delova. Krajnji rezultat je smanjen zastoj u radu.

 

Kada je u pitanju složenije održavanje, naš dizajn kabine koja se naginje omogućava lak pristup ključnim komponentama. Potrebna je samo jedna osoba za naginjanje kabine za odličan pristup unutrašnjosti vašeg skid steer/mini utovarivača.

 

Da bi ključni elementi kao što je rashladni sistem bili čisti od ostataka, možete se odlučiti za ventilator koji automatski menja protok vazduha svakih 30 minuta. Ovom funkcijom takođe možete upravljati dugmetom na kontrolnoj tabli sa leve strane.

 

Na našim kompaktnim utovarivačima retencija gusenice je odlična prvenstveno zahvaljujući čvrstom transportu na valjcima sa trostrukom prirubnicom.

 

Neto snaga motora 42 kW

Radni kapacitet 680 kg

Radna težina 3691 kg