Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 3CX Compact

JCB 3CX Compact

Visoke performanse u kompaktnom pakovanju

JCB je razvio koncept rovokopača-utovarivača još 1953 godine, uvođenjem mnogih inovativnih funkcija na tržište. U svetu koji se brzo menja, naš novi model 3CX Compact predstavlja najnoviju inovaciju u segmentu kombinovanih mašina.

 

Dizajniran da vam pruži veliki učinak na malom prostoru, savršen je za rad u urbanom okruženju i ograničenim gradilištima. Mali prečnik okretanja i laka promena režima upravljanja omogućavaju ovom modelu da radi u jednoj kolovoznoj traci sa minimalnim ometanjem saobraćaja i maksimalnom produktivnošću. Jednostavnost korišćenja, lakoća upravljanja i legendarni JCB kvalitet izrade je takođe standardan na 3CX Compact modelu.

Prebacivanje između 2WS/4WS omogućava operaterima da bezbedno putuju na autoputevima, a zatim lako promene režim upravljanja radi boljeg manevrisanja.

 

Tro-brzinska hidrostatička transmisija sa max brzinom do 40 km/h čini 3CX Compact model neverovatno nezavisnom mašinom sa velikim radnim radijusom za maksimalnu produktivnost; to znači da niste zavisni od druge opreme za prevoz vaše mašine.

 

Ovaj nosač alata napaja energijom JCB by Kohler motor, snage 55kW (74hp) koji nema filter čestica čađi (DPF), održavajući troškove servisiranja i vreme zastoja na minimumu.

3CX Compact nosač alata nije namenjen isključivo opsegu priključnih alata za kombinovane mašine. On takođe ima sposobnost korišćenja širokog spektra skid steer priključaka. Dvosmerna hidraulična instalacija i modul za priključivanje ručnih alata obezbeđuju još veću raznovrsnost. Ovo svestrano rešenje u jednoj mašini može obavljati radove na putu i komunalne zadatke sa lakoćom. Težina ove mašine od 6 tona i sa pogonom na sva 4 točka sa pneumaticima, omogućuju da se mašina vozi i preko sveže postavljenog asfalta, što je čini savršenim za “presvlačenje” puteva.

 

JCB 3CX model je tako svestran da može da zameni rad raznih drugih mašina, uključujući dampere, kompaktne bagere točkaše, mini rovokopače, viljuškare i motorizovane mašine za čišćenje. Ovo, naravno, može da vam uštedi vreme i novac.

 

Za dodatnu fleksibilnost, tu je i opciona instalacija za priključivanje ručnih alata koji može da napaja ogroman broj priključaka, kao što su pumpe za vodu, sekači za beton, svrdla za bušenje rupa, ručni pikameri i još mnogo toga.

Sa samo 1,95m širine 3CX Compact je skoro pola metra uža mašina od standardne kombinirke (zavisno od priključaka). A visina od 2,74m  omogućava ovom modelu pristup čak i najskučenijim prostorima.

 

Visina ispod 3m omogućiće vam pristup nizu prethodno nepristupačnih radnih mesta, kao što su niži delovi zgrada i podrumi.

 

Kada se sve uzme u obzir, ova mašina je ukupno 35% manja od standardne kombinovane mašine.

Maksimalna dubina kopanja 4.33 m

Maksimalna snaga motora 55 kW

Maksimalni kapacitet za utovar 1526 kg

Kapacitet utovarivačke kašike 0,7 m3

Brzina kretanja 40 km/h