Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 1CXT

Dve kompaktne mašine u jednoj

U JCB, shvatamo važnost raznovrsnosti i raznolikost potreba koje vladaju u različitim sektorima. Zato smo najmanji bager-utovarivač na svetu podigli na novi nivo.

 

1CX je uvek bila svestrana kompaktna mašina, koja je nudila performanse skid-stira i kombinovane mašine u jednom pakovanju. Sada vam 1CXT sa pogonom na gusenicama pruža mnogo manje oštećenje tla, savršeno penjanje, izuzetnu moć guranja, stabilnost bez premca i bolji rad na mekom tlu.

Bez obzira na vrstu posla, možete biti sigurni u to da JCB 1CXT nudi vrhunsku produktivnost. U ovu kompaktnu i agilnu mašinu instalirali smo moćni Tier 3 motor, zajedno sa mogućnošću utovara i kopanja koja odgovara najtežim poslovima.

 

Izuzetna sila koju obezbeđuje gusenice sa visoko postavljenimpogonom, omogućuje veliku snagu guranja. 

 

14% povećanja u kapacitetu kašike i povećanje razmaka od tla od 30% u odnosu na 1CX. 

 

Paralelno podizanje i tokom dizanja i tokom spuštanja (opciono kod standardnog kompaktnog utovarivača)

Smanjenje zastoja u radu na minimum je bitan deo maksimalnog povećanja profita, tako da je poslednji JCB 1CXT i lak za servisiranje i bezbedan za upravljanje. Mašina obiluje karakteristikama koje produžuju servisne intervale i pružaju zaštitu, kako mašinama, tako i operaterima i ostalom osoblju na mestu rada.

 

Dug servisni interval motora od 500 sati znači da 1CXT ima manje zastoja u radu u poređenju sa mnogim konkurentskim mašinama.

 

Jednodelna hauba i uklanjajući bočni paneli pružaju brz, lak pristup modelu 1CXT radi dnevnih provera i rutinskih servisnih radnji.

1CXT, kao i sve kombinovane mašine, ima dve radne zone. Sedište koje se okreće omogućuje operateru jednostavno prebacivanje između utovarivača i bagera.

 

Prilikom kopanja, 1CXT koristi ili klasično ili bagersko upravljanje. Mogu biti u upotrebi ili kada je okrenut unazad, ili pod uglom od 45 stepeni kada je u pitanju utovar kamiona.

 

Strma hauba modela 1CXT, kao i utovarivačka kinematika montirana sa prednje strane omogućuju odličnu vidljivost radi bolje bezbednosti i pouzdanijeg rada.

Maksimalna dubina kopanja 2,55 m

Maksimalna snaga motora 36,3 kV

Maksimalni kapacitet za utovar 665 kg

Kapacitet utovarne kašike 0,30 m3