Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 1CX

Prva Skid Steer kombinirka na svetu

JCB 1CX sa kapacitetom utovarivača od 600kg je najmanji model u našem opsegu bagera-utovarivača, koji donosi mogućnosti kombinirke u ranije nepristupačna područja.

 

1CX se okreće oko sopstvene ose kako bi radio u skučenom okruženju i opremljen je univerzalnim sistemom skid steer brze spojnice omogućavajući brzo postavljanje čitavog niza skid steer dodataka. Potpuno servo kontrolisana hidrostatička transmisija omogućuje kretanje od nule do maksimalne brzine, kako unapred, tako i unazad, punom snagom.

Mini kombinovanu mašinu JCB 1CX smo projektovali tako da što više svog vremena provede radeći vredno za vas.
 

Veliki otvor haube je posebno pristupačan za redovno održavanje i servisiranje. 

 

Panel sa brojačem radnih sati i signalnim lampicama je takođe u bočnom panelu, a ovaj skup uključuje zvučno upozorenje na svaki eventualni kvar. 1CX smo opremili sa provodnicima za teške uslove rada sa dobro zaštićenim i zaptivenim konektorima koji za cilj imaju zaštitu od vode i prašine. Konektori odgovaraju IP67 (DIN 40 050) standardima. Pleteni najlonski spoljašnji omotač štiti provodnike od habanja i poboljšava otpornost na prodiranje vode.

JCB 1CX je izuzetno bezbedan bager-utovarivač: ROPS / FOPS nadstrešnica ili potpuno zastakljena kabina sa zvučnom izolacijom, radna svetla, pojas za vezivanje i JCB zaštita od udara su opcije koje su na raspolaganju kako bi zadovoljile potrebe klijenata širom sveta.

 

Šta više, dizajn bagerskog kraja pruža izuzetnu vidljivost u svim pravcima.

Bager-utovarivač JCB 1CX je izuzetno okretan, ne samo zbog svojih malih dimenzija; opremljen je i najsavremenijim upravljačkim kontrolama koje manevrisanje čine izuzetno lakim.

 

Hidraulični servo pojačivač smanjuje napor rukovanja ručicom na minimum, a dupli ergonomski džojstici su montirani na sedište kako bi omogućili što lakšu upotrebu. Tu je i bočna hidraulična instalacija za ručne alate, dok je upravljanje priključcima putem tastera na džojstiku jednostavno i lako.

 

Da bi se okrenuo oko sopstvene ose, 1CX ima skid steer sistem prenosa kojim se sa lakoćom i preciznošću upravlja preko servo komandi.

Maksimalna dubina kopanja 2,55 m

Maksimalna snaga motora 37,3 kW

Maksimalni kapacitet za utovar 610 kg

Kapacitet utovarne kašike 0,28 m3