Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

Prisutni smo u svim područjima.

I Vam možemo ponuditi pravo rješenje za svaku industriju.

Naš izbor proizvoda je širok kao što je industrija u kojoj radite. Nudimo rješenja prilagođena za slijedeća područja:

Manipulacija materijalima

Naš izbor strojeva i priključaka prilagođen je za sve potrebe manipulacije raznim vrstama materijala bilo da se radi o papiru, drvetu, matalima, gumi, staklu ili travi.

Komunalna i oprema za proizvodnju energije

Današnji zahtjevi za visokom kvalitetom života u gradovima pravi su izazov za strojeve. Naši strojevi visokih performansi, uz poštivanje ekoloških standarda, jamstvo su izvršenja svih poslova u urbanim sredinama u zadanim rokovima.

 

Strojevi za proizvodnju energije, osim što doprinose javnom interesu, u isto vrijeme moraju ostigurati primjerenu profitabilnost. Naši strojevi i oprema zadovoljiti će sve Vaše potrebe uz istovremeno očuvanje okoliša.

Šumarstvo / Drvna industrija

Naši strojevi su posebno dizajnirani za rad u uvjetima visokog opterećenja. Pouzdanost tijekom cijelog vremena rada, ključna za učinkovitu i ekonomičnu manipulaciju materijalima u šumarstvu i drvnoj industriji.


Građevinarstvo

Izazovi u građevinskoj industriji su danas veći nego ikad prije. Projekti su sve složeniji a rokovi sve kraći. Da bi bili uspješni, potrebni su Vam strojevi koji će Vam omogućiti njihovo izvršenje.


Strojevi i oprema za rušenje

Rušenja su zahjevan posao! Samo vrlo robusni strojevi s adekvatnom dodatnom opremom jamčiti će izvršenje projekata u zadanim rokovima uz osiguravajuću zaštitu rukovaoca i opreme.


Prikupljanje i recikliranje otpada

Prikupljanje otpada i industrija recikliranja nudi velike potencijale razvoja. Kako bi Vam omogućili adekvatan rad razvili smo široku paletu strojeva za rukovanje otpadom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.


Dizalice (Mobilne i stacionarne)

Bez obzira kolika je visina i da li je Vaša potreba za stacionarnom ili mobilnom primjenom, mi Vam nudimo široki spektar strojeva za utovar, podizanje i premještanje koji će svojim inovativnim rješenjima premašiti vaša očekivanja.


Poljoprivreda

U poljoprivredi, samo strojevi s najvišom razinom učinkovitosti i produktivnosti mogu ispuniti sve zahtjeve. Što god očekivali od svojih strojeva u budućnosti, mi ćemo vam ponuditi najučinkovitija rješenja zahvaljujući našim inovacijams i tehnologiji.


Uređenje okoliša

Učinite više s okolišem poduzeća, parkiralištima, zelenim i prometnim površinama i okućnicama. Bez obzira na godišnje doba naši strojevi će zadovoljite sve Vaše potrebe. Ostala industrija

Poslovno okruženje se svakodnevno mijenja i zahtjevi za kvalitetom, učinkovitosti i performansama su sve veći. Obratite pažnju na našu ponudu jer smo sigurni da se tamo nalazi pravi stroj za Vas.