Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

TERRA OZNAČAVA USPJEH.

NAŠA PREDNOST SU KVALITETNI SAVJETI I USLUGE.

Vaše želje i potrebe su naš prioritet. TERRA je Vaš partner za građevinske i industrijske strojeve. Mi pružamo prilagođena rješenja sa posvečenošću i dobrim osjećajem što je za Vas najvažnije. Naše savjetovanje, prodaja, financiranje, iznajmljivanje i široka post-prodajna podrška pridonose Vam optimalne rezultate. Stručnost i međunarodno znanje osiguravaju uslugu koja je prilagođena Vašem poslovanju.

 

Naši visokokvalificirani stručnjaci će sa Vama podijeliti svoje znanje i profesionalnu podršku u svim Vašim projektima kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou. Zahvaljujući našoj gustoj servisnoj mreži, možemo Vam ponuditi podršku tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda. Optimalno skladištenje TERRA Grupe i veliki broj vozila u našim podružnicama osiguravaju brzu dostupnost. Pored toga, uvijek imamo optimalne količine rezervnih dijelova na zalihama kako bismo smanjili moguće zastoje i prekide u radu.

 

Također, imamo širok spektar polovnih strojeva u širokom cjenovnom rangu  - direktno od stručnjaka. Osim toga, naša rent a flota može pokriti Vaše potrebe u bilo kojem trenutku. Našem iskusnom timu za prodaju i servis će biti drago da Vas savjetuje.