Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS200W

Odlična poslovna odluka

JCB JS200W je rovokopač točkaš težine oko 22 tone. Konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimno kvaltetne dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno,  motor ovog rovokopača je vrlo učinkoviti Isuzu motor. Prednosti rovokopača točkaša JS200W tu ne prestaju.

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji tražite. Srećom, sa JCB JS200W, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS200W ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivost.

 

Podvozje visoke čvrstoće 22 tonskog rovokopača točkaša JS200W je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS200W rovokopaču točkašu je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Dizajnirali smo rovokopače točkaše JCB JS200W da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Poklopci se otvaraju i zatvaraju lako pomoću cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strijele, i 5000-satni životni vijek ulja,  osiguravaju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Točke podmazivanja su također centralizirane na JS200W 22 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

Pošto su postavljeni jedan pored drugoga, na JS200W rovokopaču točkašu, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler mogu se servisirati pojedinačno i lako čistiti.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da je JCB JS200W rovokopač točkaš dizajniran da napravi najviše za oboje.

 

Naš Stage 3B / Tier 4i usklađen 129kW EcoMAX motor proizvodi visoki okretni moment pri niskim okretajima za odličnu efikasnost.

 

Sila kidanja na korpi od 125 kN čini rovokopač točkaš JS200W visoko produktivnim, a poseban JS asortiman sistema brzih spojki omogućava brzu i laku izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada, koji omogućuju operatoru rovokopača točkaša JS 200W prilagoditi performanse za bilo koju primjenu.  Auto, Economy, Precision i Lifting modovi pružaju različita optimalna podešavanja.

 

Maksimalni kapacitet korpe 1.18 m3

Maksimalna snaga motora 129 kW

Radna težina 23773  kg