Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB HYDRADIG 110W

Budite prvi!

JCB Hydradig 110W je prvi pravi namjenski dizajniran rovokopač na kotačima. Rezultat je inženjerskog remek-djela. Jedinstveno dizajniran, prvi je radni stroj kod kojeg su pogonski motor, spremnici i pribor smješteni unutar šasije što čini JCB Hydradig 110W jedinstvenim po vidljivosti, stabilnosti, upravljivosti, mobilnosti i servisnoj dostupnosti.

 

JCB Hydradig 110W je doista pun inovacija. Njegove funkcije i prednosti transformiraće industriju u kojoj radite.

U svijetu gdje je vrijeme novac, brzina od 40 km/h i hidrostatski prijenos sa T4i 81kW EcoMAX motorom omogućuje brže i udobnije putovanje između gradilišta i uklanja potrebu za organizacijom posebnih strojeva za prijevoz građevinske mehanizacije.

 

3 načina upravljanja omogućuju operateru upravljanje JCB Hydradigom 110W u bilo kojoj namjeni. Mod za cestovno upravljanje izolira nadgradnju i omogućava brzinu do 40km/h, uobičajeni mod za rad na gradilišu omogućava brzinu do 20km/h uz sve aktivne hidrauličke funkcije a tzv “puzajući /creep/” mod omogućava najprecizniji mogući rad sa priključcima.

 

Kuka za vuču sa kapacitetom prikolice od 3,5 t omogućava transport svih dostupnih priključaka do gradilišta, a sve to čini JCB Hydradig 110W jedinstvenim u primjeni.

U sve zahtjevnijem poslovnom okruženju gdje je produktivnost najvažnija, jednostavne i brze svakodnevne provjere su izuzetno važne, a ako je omogućen pristup servisiranju sa zemlje vrijeme potrebno za provedbu održavanja je dodatno smanjeno.

 

500 satni ciklus podmazivanja na kopačkim krajevima omogućava maksimalnu fukcionalnost a 500,1000 i 1500 satni komplet ulja i filtera je uključen kao standard. JCB Hydradig 110W pogonjen je 81kw JCB EcoMAX motorom koji ne zahtijeva naknadni tretman ispušnih plinova i time smanjuje troškove servisiranja i zastoje svodi na minimum.

 

Standarno uključen 5-godišnji tzv. Livelink sustav nadzora omogućava praćenje korištenja stroja koji uključuje : potrošnju goriva i lokaciju stroja. U SAE rejtingu koji je za 33% bolji od svog najbližeg konkurenta, JCB Hydradig 110W je jedinstven po svom jednostavnom održavanju.

 

 

U današnjem svijetu sve ograničenijeg prostora, kompaktne dimenzije i poboljšana vidljivost, postaju sve važniji. JCB Hydradig 110W omogućava vam izuzetnu vidljivost u svim smjerovima koja uključuje vidljivost sva četiri kotača + dodatnih 1 m iz sjedišta operatera.

 

Uz 81kw T4i EcoMAX motor i ostali dijelovi sada su smješteni u šasiju, a protuuteg je radikalno smanjen što omoućava okretanje od samo 120 mm. To omogućuje operateru da vidi stabilizatore, dozersku dasku i kuku za vuču iz unutrašnjosti kabine bez potrebe za napuštanjem kabine stroja.

 

Sve navedeno uz opremljenost uobičajnim ili opcijskim LED radnim svjetlima, čini JCB Hydradig jedinstvenim za rad u uskim, pretrpanim gradilištima, danju i noću.

Maksimalni kapacitet kopačke žlice 0,31 m3

Maksimalna snaga motora 81 kW

Maksimalna radna težina 11.457 kg