Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS300

Odlična poslovna odluka

JCB JS300 je pri samom vrhu našeg asortimana teških rovokopača gusjeničara. Težinom od oko 30 tona, konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače gusjeničare otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimno kavalitetne dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača gusjeničara je vrlo učinkovita jedinica Isuzu 165 kW, u skladu sa Stage 3b i Tier 4i. Prednosti JS300 serije rovokopača gusjeničara tu ne prestaju.

 

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji tražite. Srećom, sa JCB JS300, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS 300 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS300 rovokopaču gusjeničaru je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da su JCB JS300 rovokopači gusjeničari dizajnirani da naprave najviše za oboje.

 

Naš Tier 4 Interim usklađeni Isuzu motor ima visoku snagu -  165 kW - to je 25% više od našeg odlazećeg modela. Ipak, jer proizvodi visoki okretni moment (27% više u odnosu na odlazeći model) na malom broju obrtaja, jako je učinkovit.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 145 KN čini naš rovokopač gusjeničar JS300  do 12% produktivnijim od najbližih konkurenata, a paleta JCB JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Dizajnirali smo rovokopače gusjeničare JCB JS300 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Poklopci se otvaraju i zatvaraju lako pomoću cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strijele, i 5000-satni životni vijek ulja,  osiguravaju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Točke podmazivanja su također centralizirane na JCB rovokopačima gusjeničarima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

Maksimalni kapacitet korpe 1.85 m3

Maksimalna snaga motora 161 kW

Radna težina  31242 kg