Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS260

Odlična poslovna odluka

JCB JS260 je 26 tonski model u našem asortimanu teških rovokopača gusjeničara. Konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače gusjeničare otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimno kvalitetne dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog 26 tonskog rovokopača gusjeničara je vrlo učinkovita jedinica Isuzu 140 kW, u skladu sa Stage 3b i Tier 4i. Prednosti JS260 serije rovokopača gusjeničara tu ne prestaju.

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji tražite. Srećom, sa JCB JS260, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS260 ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće 26 tonskog rovokopača gusjeničara JS 260 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da su JCB JS260 rovokopači gusjeničari dizajnirani da napravenajviše za oboje.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 192 kN čini naš rovokopač JS260  do 15% produktivnijim od najbližih konkurenata. Još bolje, sila kidanja na strijeli  od 179 kN je i do 39% veća u odnosu na konkurenciju. Posebna paleta JCB JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju operatotru ovih rovokopača prilagoditi performanse na bilo koji program. Automatski, Ekonomični, Precizni i način za Dizanje pružaju vrlo različite optimizirane postavke.

 

Dizajnirali smo rovokopače gusjeničare JCB JS260 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

ž

Poklopci se otvaraju i zatvaraju lako pomoću cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strijele, i 5000-satni životni vijek ulja, osiguravaju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Točke podmazivanja su također centralizirane na JCB rovokopačima gusjeničarima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

Maksimalni kapacitet korpe 1.65 m3

Maksimalna snaga motora 140 kW

Radna težina 27750 kg