Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TLT30

Jedini teleskopski viličar na svjetu sa protuutegom

TLT30 viličar sa protuutegom je jak i veoma kvalitetan viličar sa težinom od 5380 kg. Ovi industrijski viličari imaju mogučnost diesel (30D 2x4) motora ili LPG (30G 2x4) motora, a “High Lift” (30D HL 2x4) model čak i 4WD (30D 4x4) motora.

 

Maksimalni kapacitet dizanja je 3,000 kg sa maksimalnim visinskim dosegom od 5.15 m i maksimalnim dosegom unaprjed od 3.32 m.

JCB TLT30 produktivnost zaslužna je ”Telescopic” boom-u.

 

Ovaj viličar teleskopik nudi karakterističnu uštedu i do 30% na operativnim troškovima u usporedbi sa “masted” viljuškarom. Ovo je rezultat mjereći karakteristično vrijeme, prostor, i uštedu goriva prilikom pojedinačnog utovara.

 

I do 50% utovarnog prostora može se uštedjeti. Ostatak prostora može se iskoristi za druge aktivnosti i nema potrebe za korištenjem dodatnog vremena za repozicioniranje vozila po radnom prostoru.

 

Ovaj teleskopik često može raditi posao koji obavlja 5 strojeva na terenu -  Konvencionalan tipičan viličar, Skid Steer utovarivač, Compact Telescopic Handler, viličar za nepristupačne terene, Kompaktni utovarivač. Ovo vam može znatno smanjiti broj vama potrebne mehanizacije kao i visinu operativnih troškova.

 

“Wastemaster” teleskopik je specijalno dizajniran za industrijsku upotrebu.  On je idealno rješenje za recikliranje i zbrinjavanje otpada zahvaljujući njegovom robusnom dizajnu, proizvodnji i visokim performansama.

 

Da bi osigurao vrhunsku zaštitu strojeva koje rade u napornom, prašnjavom okruženju, JCB nudi razne “Wastemaster” opcije dodataka za svakodnevnu upotrebu.  Ovo podrazumeva: zaštitne ograde, visoko kvalitetna filtracija usisa, hladnjaci sa širom mrežom, dodatni protuutezi, protupožarni aparat, panoramski retrovizori i klima uređaj unutar kabine.

 

JCB Industrija je dizajnirala četiri vrste teleskopskih viličara specijalno za upotrebu u “Builder Merchants” sektoru. JCB je radio vrlo blisko sa Builders Merchants Federation (BMF) da bi razvili četiri stroja, gdje svaka sadrži odobrenu listu standardne opreme. Ovi strojevi su prvi strojevi koji su došli od strane suradnje sa drugom kompanijom te ponosno nosi BMF logo.

 

Ova četiri teletraka uključuju: 30DTCR 2wd, 30D4x4, 35DTCR 2wd i 35D4x4. Strojevi imaju veliku korist od svog potpuno zatvorenog hidrostatičnog pogonskog sistema, kao i od mogučnosti upravljanja na 2 ili 4 kotača, što im omogućava upotrebu kako na galtkim tako i na otežanim terenskim uvjetima, što je potpuno nemoguće kod konvencionlanih viličara.

 

Kapacitet na 2 m dosega 2000 kg

Masimalni kapacitet podizanja 3000 kg

Maksimalni doseg 5.15 m