Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TM320 Wastemaster

Kombinacija snage, produktivnosti i manevarske sposobnosti

TM320WM projektiran je i izrađen od početka da donese snagu i moć koju tražite od zglobnih strojeva. Bez kompromisa. Kombinirajući snagu, produktivnost i manevarske sposobnosti zglobnog utovarivača na kotačima sa prilagodljivost, dometom teleskopske strijele i visinom podizanja tereta, JCB je proizveo zglobne utovarivače na kotačima kojima je teško konkurirati.

 

Ispitivanja naprezanja kroz spektar ciklusa koji se odvijaju tokom radnog vijeka radi simulacije najtežih situacija iskopavanja i istovara uvjeravaju vas da možete biti sigurni u pouzdane performanse kroz tisuće radnih sati.

Čvrst, u obliku inverznog U, potiskivač strijele montiran je na stup utovarivača i obložen je zavarenim pločama, za vrhunsku izdržljivost i rad u svim uvjetima.

 

JCB proizvodi svoje hidraulične cilindre, kabine, osovine, sisteme prijenosa i motore – sve projektirane za rad u savršenoj skladnosti, za optimalnu pouzdanost.

 

Paket zaštite od oštećenja TM320WM obuhvaća zaštitu prednjih i gornjih stakala, zaštitu za svjetla, čelične branike, zaštitu prednjeg dijela šasije, i ploče za potpunu zaštitu hodnog stroja koje štite mašinu od udara.

 

TM320WM uvodi naš EcoMAX T4i 4,4 litarski motor sa varijabilnom geometrijom turbine čime su povećane performanse pri malom broju okretaja motora radi ubrzanja ciklusa rada i povećanja vučne snage.

 

Dodatna prednost TM zglobnog upravljanja je ugrađeno bočno pomicanje čime je olakšano pozicioniranje radnih elemenata i precizan istovar.

 

TM320WM će vam pružiti vrhunske karakteristike vuče i performansi u svim uvjetima, sa izborom diferencijala sa blokadom ili povećanim unutrašnjim trenjem i pogonom na sva četiri kotača kao standard.

 

Pomoćna hidraulika TM320WM sa varijabilnim protokom je jednostavna za korištenje i projektirana za makisimalnu produktivnost i efikasnost.

 

Kabina TM320WM je prostrana, sa visokim centralno postavljenim sjedištem i uz nisko postavljen stožer strijele pruža neometan pregled od 360º.

 

Potpuno podesiv teleskopski stup upravljača omogućuje fino podešavanje položaja za upravljanje, a udobno mehaničko ili zračno oslanjanje sjedišta pruža istinski komfor.

 

Neprekidnim tokom hidraulike upravlja seintuitivno, sa prikazom brzine protoka u kabini i može se podešavati tjekom rada.

 

Joystic, montiran na sjedištu, omogućuje promjene stupnja prijenosa, za lakoću korištenja i poboljšanu funkcionalnost.

Maximum Engine Power 93 kW

Maximum Lift Capacity 3200 kg

Maximum Lift Height 5.2 m