Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 541-70 Wastemaster

Telehendler namjenjen za reciklažu i zbrinjavanje otpada

JCB 541-70 Wastemaster je veliki telehendler koji koristi naš nagrađivani EcoMAX motor i konstruiran je na šasiji dizajniranoj za veliku nosivost i stabilnost.

 

EcoMAX zadovoljava nivo IIIB/Tier 4i standard bez upotrebe glomaznog DPF sistema, a posljedica toga su pogodnosti kao što su povećana vidljivost, niski troškovi korištenja i više efektivnog rada. Da bi se produktivnost još više povećala, tu je ventilator hladnjaka promjenljive brzine na 81kW i 93kW motorima, savršeno usklađeni pogonski mostovi i transmisija u potpunosti proizvedeni u JCB-u, i visokoefikasne kočnice. Posebna Wastemaster specifikacija znači da je stroj opremljen sa dodatnim sistemima zaštite i poboljšanom hidraulikom.

JCB 541-70 Wastemaster Loadall je opremljen telskopom od prešanog čelika u obliku obrnutog slova „U“ sa potpuno zavarenim završnim pločama. Za dodatnu snagu teleskopa segmenti imaju preklapanje od preko 1m, smanjen je broj spojeva i slabih točaka duž cijelog teleskopa sve do jednodjelne završne ploče.

 

Teleskop na 541-70 WASTEMASTER je postavljen nisko u šasiji, osiguravajući čvrstu strukturu i maksimalnu bočnu vidljivost. Hidraulična crijeva su postavljena kroz teleskop radi maksimalne zaštite, dok preklapanje segmenata teleskopa do 1.0m osigurava najveću čvrstoću i izdržljivost.

 

Strogi program testiranja novog 541-70 WASTEMASTER teleskopika uključuje produženo visoko opterećenje šasije, teleskopa i drugih ključnih komponenti uz više tisuća ponovljanja radnih ciklusa.

JCB EcoMAX motor prizvodi veliku snagu i okretni momenat već na 1400 do 1600 okretaja u minuti, što znači da JCB Construction Loadall pruža ekonomičan rad sa savršeno usklađenim parametrima transmisije i hidraulike.

 

JCB 541-70 Wastemaster telehendler ima velike prednosti u mnogim pogledima, naručito financijskom zbog ogromne globalne potražnje, kao i zbog legendarne produktivnosti i vrhunske kvalitete izrade koje ga čine visoko cijenjenim strojem na tržištu rabljene mehanizacije.

 

Naši WASTEMASTER Telehendleri podižu izdržljivost na novu razinu. Dodatno zaštićena kabina i osvjetljenje su standard, kao i dodatna zaštita donjeg postroja koji štite vašu investiciju i vaše operatere.

 

Za brz, lak i siguran pristup kabini, JCB 541-70 Wastemaster ima tri točke na koje se oslanja operater u svakom trenutku pristupa kabini.

 

Siguronosni prekidač u sjedištu 541-70 WASTEMASTER-a onemogućava kretanje naprijed i nazad kada operater napusti svoje mjesto; ovo sprječava nenamjerno pokretanje stroja.

 

541-70 WASTEMASTER ima tvornički imobilajzer u naslonu za ruke koji nakon određenog perioda neaktivnosti gasi motor. Izaberite svoju metodu za aktiviranje između jedinstvenog kodiranog ključa ili šifre od 4 broja na tipkovnici.

 

Osvjetljeni prekidači su jasno vidljivi, čak i noću ili u uvjetima smanjene vidljivosti.

Maksimalna snaga motora 81 kW

Maksimalni kapacitet dizanja 4100 kg

Maksimalna visina podizanja 7 m