Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 540-200

Prijeći dodatnu udaljenost

JCB 540-200 Loadall, teleskopski dostavljač je vodeći stroj u industriji, nudi nevjerojatan dohvat, 20m visina dizanja, pogodan za sve terene i teleskopom koje se proporcionalno izvlači/uvlači. Sve to ga čini vrlo efikasnom alternativom roto ili mobilinim dizalicama, i savršenim dodatkom svakoj rental ili floti kupaca. Ne samo to, odlikuju ga također nenadmašna upravljivost, kvaliteta izrade i udobnost operatera. 

 

Kao i svi JCB Teleskopski dostavljači, i 540-200 je također bez konkurencije u standardnoj produktivnosti, efikasnosti, sigurnosti i upotrebljivosti.

Osovina za teške uvjete rada pomaže JCB 540-200 građevinskom teleskopskom dostavljaču da upije ogromna naprezanja koja nastaju tokom kontinuirane manipulacije teških materijala, dok šasija koja je potpuno zavarena u jednom komadu, ima maksimalnu čvrstoću i minimalnu težinu.

 

Tu je jaka prešana grana U presjeka, sa potpuno zavarenom pokrivnom pločom. Za dodatnu snagu, postoje preklapanja grane velika do 1.0m; također smo smanjili broj spojeva i točaka naprezanja na našem vrhu grane i jednodjelnoj pokrivnoj ploči.

 

Inovativna JCB Clean Burn tehnologija, pomoću koje EcoMAX ispunjava T4F / IV propise, koristeći trajno zatvoreni SCR sistem, umjesto sistema za tretman ispušnih plinova poput DPF filtera. Prednosti su u činjenici da ne morate brinuti o visokim troškovima i vremenu potrebnom za  regeneraciju i zamjenu DPF filtera.

 

JCB teleskopski dostavljači ispunjavaju dokazane zahtjeve, podržane legendarnom produktivnošću i kvalitetom izrade, osiguravajući visok ostatak vrijednosti širom svijeta. EcoMAX se može prilagoditi kako bi radio na gorivu niže kvalitete, što građevinskim teleskopskim dostavljačima olakšava ponovnu prodaju na različitim područjima, čineći ostatak vrijednosti još većim.

 

Svojim izvanrednim mogućnostima prednjeg dohvata (200kg na 15.9m, 1500kg na 8.9m), JCB 540-200 nudi podršku za bilo koju vrstu gradnje, dosegnuvši sa lakoćom preko tipičnih građevinskih temelja.

 

Naš inovativni dizajn 5-djelnog teleskopa kombinira hidraulički cilindar i lance za izvlačenje ili uvlačenje svih sekcija proporcionalno, u jednom brzom i glatkom pokretu. Iznad toga, sve se radi pomoću samo jedne ručice.

 

Zahvaljujući njihajućoj šasiji, teret možete održati ravnim 540-200 i na neravnom terenu. Noge stabilizatora također pružaju širok oslonac, kako bi se povećala sigurnost operatera i nosivost tokom operacije dizanja.

 

Maksimalna snaga motora 93 kW

Maksimalna nosivost 4000 kg

Maksimalno visina dizanja 20 m