Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 535-95

Teleskopik koji je dizajniran da zadovolji posebne zahtjeve

Građevinsko okruženje postavlja strojevima mnoge izazove, a najnoviji JCB 535-95 Construction Loadall je teleskopski utovarivač koji je dizajniran kako bi se zadovoljili specifični zahtjevi koje postavlja bilo koje gradilište. Kompaktne dimenzije, pokretljivost, nenadmašna kvaliteta izrade i cjelodnevnu udobnost operatora samo su početak.

 

 

Kao i svi JCB građevinski teleskopski manipulatori i 535-95 je napravljen sa svrhom da zadovolji stvarne potrebe operatora kao što ste Vi. Dakle nenadmašna produktivnost, efikasnost, sigurnost, i mogućnost servisiranja će Vam pomoći da iz dana u dan svladate i najteže poslove.

Osovina za teške uvjete rada pomaže JCB 535-95 Građevinskom teleskopskom utovarivaču da ublaži ogromna naprezanja koja nastaju tokom kontinuirane manipulacije teških materijala, dok šasija koja je potpuno zavarena u jednom komadu, ima maksimalnu čvrstoću i minimalnu težinu.

 

Da bi osigurali dugotrajnu zaštitu od korozije, mi uranjamo kabine  JCB Construction Loadalla u elektroforetske rezervoare prije bojenja. Lijevana uha drže cilindre za nagib i produžetke na mjestu, što nadalje unaprijeđuje sveukupnu neovisnost strukture.

 

Novi asortiman Građevinskih teleskopika je testiran  u strogom programu, koji uključuje dugotrajno opterećenje pod visokim naprezanjima šasije, grane i drugih ključnih komponenti, kao i ponovnu upotrebu prenosa tijekom tisućama ciklusa.

 

Vodeća u klasi, JCB hidraulika proizvodi najbrži vremenski ciklus, osiguravajući najefikasnije podizanje, izvlačenje i guranje.

 

JCB 535-95 Construction Loadall teleskopik krasi odlična upravljivost i velika brzina kretanja po gradilištu, zahvaljujući kompaktnom međuosovinskom razmaku i blokadi upravljanja pod velikim kutom.

 

Sa pogonom na 4 kotača kao standardom, imate dobre vučne karakteristike i prijanjanja čak i u mekanim, blatnjavim područjima. Može se izabrati i pogon na 2 kotača, kako bi se smanjilo trošenje guma i potrošnja goriva.

 

Multifunkcionalna servo kontrola putem jedne ručice, omogućava brzo i precizno postavljanje pred teretom. Kontroliranje pravca 535-95 Loadalla je također lako, samo pritiskom prekidača.

 

Prekidači sa pozadinskim osvjetljenjem na JCB 535-95  Loadall teleskopskom dostavljaču su kristalno jasni, čak i u mraku. Nnovi instrumenti i TFT ekran visoke rezolucije čine intuitivan raspored u automobilskom stilu. 

 

Kako bi se stvorio savršen položaj za vožnju, odlučite se za lako podesiv upravljač teleskopika. Vidljivost je odlična, zahvaljujući direktno zastakljenom, velikom krovu, kao i standardno zatamnjenim staklima kabine.

 

Tu su i nove kontrole putem jedne ručice, na našem najnovijem asortimanu Loadalla, uključujući i 535-95. Ova inovacija smanjuje umor operatora za 8%, što podiže nivo koncentracije i sigurnost na gradilištu.

 

Maksimalna snaga motora 55 kW

Maksimalna nosivost 3500 kg

Maksimalna visina podizanja 9.5 m