Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 533-105

Veliki dohvat i vrhunske performanse

Sa velikim dohvatom i vrhunskim performansama, najnoviji JCB 533-105 Construction Loadall je teleskopski manipulator koji je dizajniran kako bi se zadovoljili specifični zahtjevi koje postavlja bilo koje gradilište. Kompaktne dimenzije, upravljivost, nenadmašna kvaliteta izrade i cjelodnevna udobnost operatora samo su početak.

 

Kao i svi JCB građevinski teleskopski manipulatori i 533-105 je napravljen sa svrhom da zadovolji stvarne potrebe operatora kao što ste Vi. Dakle iznadprosječna produktivnost, efikasnost, sigurnost, i mogućnost servisiranja će Vam pomoći da iz dana u dan obavite i najteže poslove.

Osovina za teške uvjete rada pomaže JCB 535-95 Građevinskom teleskopskom manipulatoru da ublaži ogromna naprezanja koja nastaju tijekom kontinuirane manipulacije teških materijala, dok šasija koja je potpuno zavarena u jednom komadu, ima maksimalnu čvrstoću i minimalnu težinu.

 

Grana na JCB 533-105 Građevinskom teleskopiku je postavljena nisko na šasiji, pružajući izuzetno čvrstu strukturu i maksimalnu stražnju vidljivost.

 

Novi asortiman Građevinskih teleskopika je testiran  u strogom programu, koji uključuje dugotrajno opterećenje pod visokim naprezanjima šasije, grane i drugih ključnih komponenti, kao i ponovnu upotrebu prijenosa tokom tisućama ciklusa.

Niski profil grane i osovine grane omogućavaju odličnu stražnju vidljivost na JCB 533-105 teleskopiku, isto tako i komplet srednjih i bočnih retrovizora. Zbog toga što EcoMAX ne koristi DPF filtere, linija poklopca motora je niža, što poboljšava vidljivost i pokretljivost.

 

Kabina posjeduje certifikat za zaštitu kod prevrtanja (ROPS) i zaštitu od padajućih predmeta (FOPS), tako da su operatori osigurani u svakom trenutku. Njihanje okvira omogućava operatorima da im je stroj apsolutno poravnat prije početka dizanja.

 

LiveLink praćenje osigurava vrijedne podatke o lokaciji stroja u realnom vremenu. Geozaštitno upozorenje osigurava da se Vaš stroj koristi samo u određenim zonama.

 

Sve dnevne provjere i podmazivanje na JCB 533-105 mogu se izvršiti sa nivoa tla.  Također je lako napuniti rezervoare goriva  i AdBlue sa razine tla, oba rezervoara su opremljena predfilterima u grlićima rezervoara, za zaštitu od prljavštine.

 

Jednostavno možete pristupiti baterijama na ovom Teleskopskom dostavljaču (i bez specijalnih alata) preko zaključanog poklopca koji se otvara ključem za paljenje. 

 

Suhi sistem za podmazivanje znači da su habajuće površine na JCB 540-170 izuzetno izdržljive, sa servisnim intervalima od 500 sati.

Maksimalna snaga motora 55 kW

Maksimalna nosivost 3300 kg

Maksimalna visina podizanja 10.22 m