Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 527-58 Wastemaster

Ide svuda, radi sve

JCB 527-58 Wastemaster je izuzetno efikasan EcoMAX-om pogonjen teleskopik. Prepoznatljivo dizajniran za nosivost i stabilnost.

 

4 točke iste veličine poboljšavaju vučnu silu za odličan učinak stroja, dok su mekano kretanje po tlu i udaljenost od tla prvoklasni. Stalno upravljanje i pogon na četiri kotača, zajedno s kompaktnim dimenzijama stroja, znače izuzetno mali radijus okretanja, za veliku pokretljivost i rukovanje u malim dvorištima.

Svaki JCB Loadall je dizajniran kako bi se povećala radna efikasnost i produktivnost. Da bismo to postigli, moramo biti sigurni da će naše komponente trajati dugo vremena, i kada se treba napraviti redovna zamjena, vodimo računa de je sve što je bitno lako dostupno.

 

Na ovom telehendleru sve provjere su brze, jednostavne i sigurne za obavljanje sa tla. Jednodijelni poklopac motora je na hidrauličnom podupiraču zbog jednostavnosti i sigurnosti; zaštita hladnjaka i ventilator obrnutog smjera štite od otpadaka; rashladni paket na izvlačenje se lako čisti, kao i ravni pod sa odvodnim kanalima; i većina servisnih intervala, uključujući i podmazivanje grane, su nakon dugih 500 sati.

 

Ključne komponente poput transmisije Loadalla su testirani tijekom tisućama ciklusa, svi naši proizvodni procesi su podržani standardom ISO 9001: 2008.

JCB 527-58 Loadall Wastemaster ima vrhunsku udobnost, ne samo zbog svoje prostrane i sigurne kabine sa bočnim ulazom. Preglednost je vrhunska a tu su i stabilna vrata za ventilaciju, a to je samo početak; ulažemo u udobnost operatora, koja je jednako vrijedna, sa evidentnim poboljšanjima u svakodnevnoj produktivnosti.

 

To znači napraviti sve za operatora, od potpuno podesivog amortizirajučeg sjedala i volana, držača za mobilni telefon i inteligentno postavljenih otvora za ventilaciju, do ergonomskih kontrola na prednjoj konzoli.

 

Ustvari, jedini koji bi mogli izgubiti sa 527-58 Loadall Wastemasterom su potencijalni lopovi ; svi prozori Loadalla imaju ugravirane serijske brojevime, a izolator baterije imobilizira stroj.

JCB 527-58 Loadall Wastemaster koristi kontinuirani hidrostatski prijenos i upravljanje na sva četiri kotača za vrhunsku upravljivost.

 

Također je dobio JCB-ov Ecomax motor za poboljšanu snagu i produktivnost. Motor od 81 kW  proizvodi snagu i okretni moment pri niskom broju obrtaja, što znači da motor mora raditi manje naporno od konkurentnih strojeva. To štedi gorivo i novac.

 

Naravno, dobar razmak od tla i pogon na sva četiri kotača, znače da ovaj kompaktni telehendler može napraviti odličan napredak u bilo kojim uvjetima i terenima. Dodajte tome hidrostatički prijenos za jednostavan rad, beskonačne varijacije brzine i odličnu potrošnju goriva, i imate zaista iznenađujuće performanse i produktivnost.

Maksimalna snaga motora  81 kW

Maksimalna nosivost 2700 kg

Maksimalna visina podizanja 5,8 m