Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 330

Najsigurniji mini utovarivač

Velika platforma JCB 330  (sa nominalnim radnim kapacitetom od 1361 kg) sa vertikalnim podizanjem tereta, boom-om i  ulazom u kabinu sa stane je jedinstven dizajn kod mini utovarivača.

 

Sa potpuno revolucionarnom koncepcijom skid-steer i kompaktnih gusjeničnih utovarivača, najnovija paleta JCB radnih strojeva obuhvaća našu jedinstvenu, jedinstvenu Powerboom strijelu utovarivača. Zahvaljujući koncepciji sa jednom strijelom, osigurali smo vam da uživate u najboljoj produktivnosti, preglednosti, sigurnosti, udobnosti, raznovrsnosti i lakoći pristupa za operatera koje možete naći na tržištu.

Opcionalno paralelno podizanje tereta pomaže zadržavanje razine opterećenja tjekom ciklusa podizanja, što je idealno za nošenje paletnog tereta.

 

Standardne mehaničke ili kao opcija hidraulične brze spojke su dizajnirane da zadovolje stroge JCB standarde; one omogućavaju brze i efikasne zamjene alata.

 

Uz vrhunski prilagodljive perfomanse i uz veliki protok ulja hidraulike, postoji veliki izbor od 31 različite vrste alata. Operateri mogu koristiti još širi spektar hidrauličnih priključaka sa našim 7 –strukim i višefunkcijskim joysticom.

 

Radijalno podizanje daje poboljšanu geometriju kopanja ruke na sredini u ciklusu podizanja (savršen za iskopavanja), dok vam vertikalno podizanje pruža maksimalan kapacitet dizanja na maksimalnoj visini i dubini, što ga čini idealnim za utovar i nošenje.

 

JCB 330 mini utovarivač krasi naš jedinstveni PowerBoom dizajn ​​- jednostrana ojačana čelična strijela, sa unutrašnjim pregradnim pločama za dodatnu snagu, izrađena od 20% više čelika nego konkurentska rješenja sa dvostrukim rukama.

 

Struktura PowerBoom-a osigurava siguran put za hidraulična crijeva, tako da su ona dobro zaštićena od oštećenja. Kako bi i rezervoar za gorivo bio zaštićen, montiran je unutar kupole; tu je i lako dostupan kanal za odvod.

 

Velika utovarivačka ruka poprečno osigurava dodatnu snagu: od vitalnog je značaja kad se koristi standardna mehanička brza spojka ili kao opcija hidraulična.

 

Vrata na 330 dizajnirana su da budu kruta i izdržljiva radi dodatne strukturne snage i čvrstoće. Druga prednost koja povećava izdržljivost i radni vijek je jednodjelna šasija.

Zahvaljujući JCB eksluzivnom sistemu bočnog ulaska sa lijeve strane, operaterima vašeg skid-steer odnosno kompaktnog gusjeničnog utovarivača omogućen je ulazak u stroj bez preskakanja velikih i nezgrapnih priključnih alata ili ispod podignute strijele.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 330  je preko prednje strane stroja, za razliku od tradicionalnog dizajna strojeva sa dvostrukom rukom kada je izlaz bio predviđen kroz malo zadnje staklo.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidljivost u odnosu na konkurenciju  (koja nudi oko 165°). Iz razloga što na strojevima sa jedinstvenim JCB PowerBoom ​​dizajnom na modelima sa vertikalnim podizanjem zadnja torziona osovina nije potrebna, vidljivost je dodatno poboljšana.

 

Umjesto mreže koristimo laminirano staklo, pružajući nesmetanu preglednost u svim smjerovima. Tu je i standardni retrovizor u visini očiju operatera, radi bolje vidljivosti iza stroja.

Neto snaga motora  55 kW

Radni kapacitet   1.495 kg

Radna težina   4.243 kg