Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 155

Jedinstveni PowerBooom sa bočnim ulazom u mini utovarivač

Stroj male platforme i radnog kapaciteta od 703 kg JCB 155 mini utovarivač sa radijalnim dizanjem može se pohvaliti kako našom jedinstvenom jednostrukom strijelom, tako i bočnim ulazom.

 

Predstavljajući ništa manje nego revoluciju u dizajnu skid steer i kompaktnih utovarivača guseničara, najnoviji opseg iz JCB-a uključuje jedinstvenu i prepoznatljivu Powerboom utovarivačku ruku. Dizajnom sa samo jednom rukom, omogućujemo najjbolju produktivnosti, vidljivosti, sigurnost, udobnost, prilagodljivosti i najboljem pristupu za operatera na današnjem tržištu.

Standardni mehanički ili kao opcija hidraulični sistem za brzo povezivanje su dizajnirani da zadovolje stroge JCB standarde; oni su ključni za brzu i efikasnu promjenu priključaka.

 

Radi vrhunske prilagodljivosti, naša hidraulika omogućuje odabir između 31 različite vrste priključaka. Operateri mogu koristiti još širi spektar hidrauličnih priključaka sa našim opcionalnom 7-way multi-funkcionalnim joysticom.

 

Radijalno dizanje daje poboljšanu geometriju kopanja sa većim dometom na sredini ciklusa podizanja (savršen za iskopavanja, dok vam vertikalna rampa pruža maksimalni kapacitet dizanja na maksimalnoj visini i dubini, što ga čini idealnim za utovar i nošenje).

JCB-jev ekskluzivni sistem ulaska sa lijeve strane omogućava vašim operaterima pristupe stroju bez potrebe  prelaska preko velikih i kompliciranih priključaka ili ispod neosigurane strijele.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 155 je preko prednje strane stroja, za razliku od tradicionalnog dizajna strojeva sa dvostrukom rukom kada je izlaz bio predviđen kroz malo zadnje staklo.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidljivost u odnosu na konkurenciju  (koja nudi oko 165°). Iz razloga što na strojevima sa jedinstvenim JCB PowerBoom ​​dizajnom na modelima sa vertikalnim podizanjem zadnja torziona osovina nije potrebna, vidljivost je dodatno poboljšana.

 

Umjesto mreže koristimo laminirano staklo, pružajući nesmetanu preglednost u svim smjerovima. Tu je i standardni retrovizor u visini očiju operatera, radi bolje vidljivosti iza stroja.

 

Neto snaga motora 42 kW

Radni kapacitet 703 kg

Radna težina 2883 kg

Net Engine Power 42 kW

Operating Capacity 703 kg

Operating Weight 2883 kg