Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 930

Udoban, siguran i lak za upotrebu

6340 kg težak JCB 930 RTFL opremljen je vrlo efikasnim JCB EcoMAX motorom od 55kW i ima 3000 kg kapacitet podizanja.

 

Ima nekoliko osnovnih opcija od 3.6 do 5.5 m tako da možete prilagoditi vaš 930 RTFL vašim zahtjevima.

 

Čak što više, JCB-ov “Synchro Shuttle” upavljački prijenos daje glatke promjene smijera, a funkcija bočnog pomaka omogućava precizno postaviti materijal na željeno mjesto.

Vaš JCB viljuškar za teške terene možete precizno podesiti za svaku primjenu ili vrstu terena. Kapacitet podizanja modela 930 je 3000kg; gume su velikog promjera - građevinske i industrijske; duge vilice u dimenzijama 1067 mm ili 1200 mm; kao i pogon na 2 i 4 kotača.

 

Hidraulika krana može biti jednosmjerna ili dvosmjerna, što omogućava veliki izbor opcija i povećanje produktivnosti. Kranovi dolaze u različitim visinama zbog različitih zahtjeva i primjene, i mogu biti u varijantama 3.6, 4.5 ili 5.5 m.

 

Kao dio strategije JCB-a  proizvodimo motor, mjenjač, hidraulične okvire i kabinu svakog viljuškara za rad u savršenom skladu. Konačan rezultat je minimalni kompromis i optimalne perfomanse.

 

Dnevne provjere i podmazivanja se obavljaju lako sa razine tla. Svi filteri (za motorno ulje, gorivo, transmisiju, hidraulično ulje i zrak) su bliži jedan drugom za brzo servisiranje. Filter za zrak je vrtložnog dizajna koji izbacuje prašinu i krhotine zbog centrifugalne sile i dovodi do čistijeg zraka i dužeg životnog vijeka filtera.

 

Hidraulični rezervoar na novom JCB viličaru je pristupačan na terenu, a može se puniti sa razine tla. Isto tako i za diezel rezervoar, koji također ima sastavni pred - filter za zaštitu od prljavog goriva.

 

Servisni intervali su dugi, da bi naši viličari bili produktivni, to jest da smanjuju zastoj koliko god je to moguće.

Egronomski postavljene viljuške za hvatanje u dva koraka u kabini osigurava brz, jednostavan  i siguran pristup operatera kabini JCB terenskog viličara sa tri točke kontakta u svakom trenutku.

 

JCB postavlja standardno alarm za kretanje unazad, dok naše sigurno sjedalo ima prekidač koji onemogućava kontrole naprijed/nazad kad god operater nije u sjedištu.

 

Sve kabine na našim RTFL – imaju  FOPS (Falling Objects Protection System) certifikate zaštite, osiguravajuči odličnu zaštitu operatera u svakom trenutku. 

 

Za još bolju zaštitu operatera od pada predmeta sa visine, odlučite se za dodatnu zaštitu prednjeg stakla.

JCB tvornički ugrađuje blokadu za ključ ili tipkovnicu kao siguronosni sustav; suguronosni sustav se automatski uključuje nakon određenog perioda poslije gašenja motora. 

Maksimalna snaga motora 55 kW

Maksimalni kapacitet podizanja 3000 kg

Maksimalni visina podizanja 5.5 m