Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 8035 ZTS

JCB 8035 ZTS

Izuzetno profitabilan bager

Paleta JCB mini bagera je projektirana sa komforom i ergonomijom na prvom mjestu.

 

JCB 8035 ZTS je mini bager srednje veličine  sa kupolom koja se okreće u gabaritima gusjenica sa svim njegovim prednostima, ali sa većim donjim podstrojem 8025.

JCB 8035 ZTS

Na 8035 ZTS, prekidač za promjenu na joystic-u omogućuje vam da mjenjate funkciju desne papučice sa pomoćnih funkcija na pomjeranje strijele. U režimu pomjeranja strjele moguće je rotiranje gornjeg dijela stroja i strijele istovremeno čime vam je omogućeno postavljanje mini bagera direktno u pravilan položaj. Pored toga, servo uređaj olakšava rad papučice.

 

Bilo da izaberete opciju 8035 ZTS kompaktnog bagera sa kabinom ili sa nadstrešnicom uvjerit ćete se da je preglednost izvanredna. Na lijevoj strani možete vidjeti kompletan lanac gusjenice. Na desnoj i stražnjoj strani, zakrivljeni poklopac motora otvara jasan pogled. Crijeva smo postavili na gornjoj strani strijele što još više povećava preglednost.

JCB 8035 ZTS

Kao direktan odgovor zahtjevima naših kupaca JCB 8030 ZTS mini bager donosi bezprimjerenu lakoću pristupa za servisiranje i duge intervale, odnosno, 500 radnih sati.

JCB 8035 ZTS

Kabine mini bagera sa okretanjem kupole u gabaritima tradicionalno su skućena mjesta za rad. Međutim, JCB paleta je jedinstvena u ponudi prostranih i udobnih kabina za operatere.

 

Ulazi se lako kroz široka vrata koja mogu  se mogu zaustaviti na karoseriji u otvorenom položaju, tako da je omogućen rad sa otvorenim vratima. Da bi se ulaz još više olakšao, kontrole na levoj strani se podižu, a nema lijeve pedale koja bi smetala.

 

Položaj sjedenja je potpuno podesiv za maksimalnu udobnost, a tu je i efikasan sistem grijanja. Možete bez napora dignete gornju konzolu iznad vjetrobrana kao i da uklonite donji vjetrobran. Pored toga, kompletna struktura kabine je izolirana od rotirajućeg rama da bi se vibracije svele na minimum.

 

U cjelini, JCB 8035 ZTS kompaktni bager iznimnog komfora.

 

Maksimalna dubina kopanja 3.512 m

Maksimalna visina istovara 3.482 m

Operativna težina 3651 kg