Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 8010 CTS

JCB 8010 CTS

Upoznajte mali bager velike reputacije

Mikro bager 8010 CTS, 1028kg je kompaktan stroj sposoban ostvariti visoke performanse u skučenim prostorima, uključujući prostore između zgrada ili u dvotištima iza kuća. Ustvari, ovo je najmoćniji stroj ove veličine na tržištu.

 

Mikro bager 8010 CTS može dramatično skratiti vrijeme i potrebe za radnom snagom (jedan čovek i stroj) koja je potrebna za intenzivne poslove iskopavanja.

 

Mikro bager JCB 8010 CTS je dovoljno mali da se može prevesti do mjesta radova, a raspolaže brojnim radnim elementima za još veću prilagodljivost.

JCB 8010 CTS je projektiran kako bi postigao maksimalnu produktivnost bez korištenja radne snage. Zbog toga smo osigruali da se dnevne servisne provjere obavljaju brzo i jednostavno, dok rezervoar za gorivo kapaciteta 11,5 litara osigurava cjelodnevni rad. Crijeva su, radi zaštite,  provedena kroz strijelu.

 

I, pošto je 8010 CTS laka kategorija, sa malim pritiskom na podlogu, idealan je za poslove nivelacije zemljišta (bez sabijanja). Proširenje donjeg podstroja i cjevasta strijela još više povećavaju performanse.

 

JCB 8010 CTS

Da bismo osigurali da, vodeće u klasi, performanse JCB 8010 CTS budu pristupačne najširoj publici, napravili smo da bude ekstremno udoban i lak za uporabu. Ugrađen je izuzetno prostran prostor za noge i nema prekidača za konverziju koji bi zbunjivali operatera. Sve funkcije rade nezavisno jedna od druge, što znači da i profesionalci i početnici mogu brzo i jednostavno shvate kako koristiti ovaj mikro bager. 

 

JCB 8010 CTS mikro mikro bager je nevjerovatno prilagodljiv stroj. Vodeći u klasi 13,9 kW motor, proširenje donjeg podstroja, vodeća u klasi dubina kopanja i dohvata omogućuju mu izvršenje širokog opsega zadataka.

 

Maximum Dig Depth 2.15 m

Maximum Dump Height 1.895 m

Operating Weight 1110 kg