Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS175W

Odlična poslovna odluka

JCB JS175W je rovokopač točkaš težine oko 17,5 tona. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo također jake dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno,  motor ovog rovokopača je vrlo učinkoviti Isuzu motor. Prednosti rovokopača točkaša JS175W ni tu ne prestaju.

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB  JS175W, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB  JS175W ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće 17,5 tonskog rovokopača točkaša  JS175W je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS175W rovokopaču točkašu je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Dizajnirali smo rovokopače točkaše JCB JS175W da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vek ulja, obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Tačke podmazivanja su također centralizovane na JS175W 17.5 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

S obzirom da su na JS175W rovokopaču točkašu postavljeni jedan pored drugog, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler mogu se servisirati pojedinačno i lako čistiti.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da je JCB JS175W rovokopač točkaš dizajniran  da uradi najviše za oboje.

 

Naš Stage 3B / Tier 4i usklađen 129kW EcoMAX motor proizvodi visoki okretni moment pri niskim okretajima za odličnu efikasnost.

 

Sila kidanja na korpi od 105 kN čini rovokopač točkaš JS175W visoko produktivnim, a poseban JS asortiman sistema brzih spojki omogućava brzu i laku izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada, koji omogućuju rukovaocima  rovokopača točkaša JS175W prilagoditi performanse za bilo koju primjenu.  Auto, Economy, Precision i Lifting modovi pružaju različita optimalna podešavanja.

 

Maksimalni kapacitet korpe 0.995 m3

Maksimalna snaga motora 129 kW

Radna težina 18291  kg