Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS160W

Odlična poslovna odluka

JCB JS160W je u kategoriji do 17 tona našeg asortimana teških rovokopača na kotačima. Konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimo kvalitetne dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Naš stage 3B (T4i) usklađen EcoMAX motor je izuzetno učinkovit također, jer stvara vrlo visoki okretni moment pri niskim okretajima. Prednosti rovokopača točkaša JS160W tu ne prestaju.

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji potražujete. Srećom, sa JCB JS160W, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS160W ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće 17 tonskog rovokopača točkaša JS160W je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS160W rovokopaču točkašu je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Dizajnirali smo rovokopače točkaše JCB JS160W da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Poklopci se otvaraju i zatvaraju lako pomoću cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strijele, i 5000-satni životni vijek ulja,  osiguravaju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Točke podmazivanja su također centraliziranje na JS160W 17 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

Pošto su postavljeni jedan pored drugoga, na JS160W rovokopaču točkašu, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler mogu se servisirati pojedinačno i lako čistiti.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da je JCB JS160W rovokopač točkaš dizajniran  da napravi najviše za oboje.

 

Naš Stage 3B / Tier 4i usklađen EcoMAX motor proizvodi visoki okretni moment pri niskim okretajima za odličnu efikasnost.

 

Sila kidanja na korpi od 105 kN čini rovokopač točkaš JS160W visoko produktivnim, a poseban JS asortiman sistema brzih spojki omogućava brzu i laku izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada, koji omogućuju operaterima rovokopača točkaša JS160W prilagoditi performanse za bilo koju primjenu.  Auto, Economy, Precision i Lifting modovi pružaju različita optimalna podešavanja.

 

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 18218 kg