Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS370

Odlična poslovna odluka

JCB JS370 se nalazi na vrhu našeg asortimana teških rovokopača gusjeničara. Težinom od oko 37 tona, konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače guseničare otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimno kvalitetne dijelove - u stvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača gusjeničara je vrlo učinkovita jedinica Isuzu sa 210 kW, u skladu sa Stage 3b i Tier 4i. Prednosti JS370 serije rovokopača gusjeničara tu ne prestaju.

 

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji tražite. Srećom, sa JCB JS370, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS370 ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS 370 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS370 rovokopaču gusjeničaru je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podstroja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da su JCB JS370 rovokopači gusjeničari dizajnirani da naprave najviše za oboje.

 

Naš Tier 4 Interim usklađeni Isuzu motor ima visoku snagu - 210 kW - to je 25% više od našeg odlazećeg modela. Ipak, jer proizvodi visoki okretni moment (27% više u odnosu na odlazeći model) na malom broju obrtaja,  jako je učinkovit.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 155 KN čini naš rovokopač gusjeničar JS370  do 12% produktivnijim od najbližih konkurenata, a paleta JCB JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju operatoru ovih rovokopača prilagoditi performanse na bilo koji program. Automatski, Ekonomični, Precizni i način za Dizanje pružaju vrlo različite optimizirane postavke.

 

Dizajnirali smo rovokopače gusjeničare JCB JS370 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Poklopci se otvaraju i zatvaraju lako pomoću cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strijele, i 5000-satni životni vijek ulja,  osiguravaju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Točke podmazivanja su također centralizirane na JCB rovokopačima gusjeničarima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

Pošto su postavljeni jedan pored drugoga, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler na rovokopaču gusjeničaru JS 370 mogu servisirati pojedinačno i lako čistiti.

 

Maksimalni kapacitet korpe 1.93 m3

Maksimalna snaga motora 210 kW

Radna težina 38372 kg