Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS190

Odlična poslovna odluka

JCB JS190 je u 19,5 tona kategoriji našeg asortimana rovokopača gusjeničara. Konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimno kvalitetne dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo učinkoviti JCB EcoMAX model koji ispunjava standarde emisije Stage IV/T4F. Prednosti JS190 serije rovokopača gusjeničara tu ne prestaju.

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji tražite. Srećom, sa JCB JS190, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS190 ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS190 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Ušteda novca i vremena je bitnija nego ikad, pa smo se pobrinuli da komponente JCB JS190 - uključujući i motor ECOMAX Stage IV / T4F - rade u savršenoj harmoniji. S druge strane, vi dobijate stroj koji je efikasniji i produktivniji što je više moguće.

 

Tu je ogromna sila kidanja korpe od 119kN za vrhunsku produktivnost, a paleta JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju operatoru 19,5 tonskih rovokopača JS 190 prilagoditi performanse za bilo koju primjenu.  Light, General, Heavy i Heavy + snaga pružaju optimalna podešenja za posao na dohvat ruke.

 

Dizajnirali smo rovokopače gusjeničare JCB JS190 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Korištenjem grafitom impregniranih brončanih čahura na JS190, povećali smo interval podmazivanja grane i strijele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

JCB-ov ekran u kabini provjerava razinu motornog ulja, rashladne rekućine i sistemske greške prilikom pokretanja.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih klasa. To znači da se JS190 može prodavati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrijednosti.

 

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 20003   kg