Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS180

Odlična poslovna odluka

JCB JS180 je u 19 tona kategoriji našeg asortimana rovokopača gusjeničara. Konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimno kvalitetne dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo učinkoviti JCB EcoMAX model koji ispunjava standarde emisije Stage IV/T4F. Prednosti JS180 serije rovokopača gusjeničara tu ne prestaju.

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zahtjevate. Srećom, sa JCB JS180, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS180 ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS180 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

Ušteda novca i vremena je bitnija nego ikad, pa smo se pobrinuli da komponente JCB JS180 - uključujući i motor ECOMAX Stage IV / T4F - rade u savršenoj harmoniji. S druge strane, vi dobijate stroj koji je efikasniji i produktivniji što je više moguće.

 

Tu je ogromna sila kidanja korpe od 119kN za vrhunsku produktivnst, a paleta JS sistema brzih spojki  omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju operatorima 19,5 tonskih rovokopača JS 180 prilagoditi performanse za bilo koju primjenu.  Light, General, Heavy i Heavy + snaga pružaju optimalna podešenja za posao na dohvat ruke.

Dizajnirali smo rovokopače gusjeničare JCB JS180 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Korištenjem grafitom impregniranih brončanih čahura na JS180, povećali smo interval podmazivanja grane i strijele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

JCB-ov ekran u kabini provjerava razinu motornog ulja, rashladne tekućine i sistemske greške prilikom pokretanja.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih razreda. To znači da se JS180 može prodavati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrijednosti.

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 19398   kg