Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
Minirýpadlo JCB 19Z-1 s jednoduchým, klasickým designem

JCB 19C-1

Nova generacija mini bagera

Izbor mini bagera za teške uslove eksploatacije je upravo proširen novom generacijom JCB bagera u klasi 1 do 2 tone. Konstruisani su i proizvedeni za rad u najtežim uslovima eksploatacije. Sa ugrađenim komponentama dugog radnog vijeka i jednostavnim održavanjem sa niskim troškovima, ove mašine omogućavaju visoku profitabilnost sa malo zastoja u radu.

 

Sa operativnim težinama od 1,7 do 1,9 tona, ove mašine odgovaraju podjednako preduzetnicima, građevinskim preduzećima i kompanijama za iznajmljivanje opreme. JCB-ov prvi 1,7 tona težak model sa rotacijom kupole u gabaritima gusjenica je 18Z-1 koji je konstruisan da zadovolji promjenljive radne zahtjeve koji se postavljaju pred mini-bagere u svim granama industrije.

 

Slijedeći u ovoj klasi je 19C-1 sa standardnim dužim kontrategom, idealan za iznajmljivanje i za one koji traže vrhunsku opremu; 19C-1 sa premijum opremom kompletira klasu mašina za preduzetnike koji traže izuzetne performanse mini-bagera.

Nova generacija JCB mini-bagera konstruisana je i proizvedena za rad u najtežim uslovima eksploatacije. Sa komponentama dugog radnog vijeka i jednostavnim održavanjem sa niskim troškovima, ove mašine omogućavaju maksimalnu profitabilnost sa minimum zastoja u radu.

 

100% čelična konstrukcija će izdržati mnogo udaraca, ali će i popravka biti jeftina.

 

Bolcni sa čahurama na kopačkom kraju i hidraulična crijeva provučena kroz granu i ruku omogućuju najviši stepen izdržljivosti.

Konstruisan da jednostavno počnete sa radom, novu generaciju mini-bagera smo pravili misleći na Vašu zaradu. Ako je jednostavna, klasična konstrukcija sa niskim troškovima održavanja i popravki, upravo ono što ste tražili, zašto bi ste izabrali neku drugu mašinu?

 

Čahure bolcni impregnirane grafitom sa najdužim periodima podmazivanja u industriji od čak 500 sati, smanjuju stajanje mašine radi održavanja na minimum.

 

Premijum ili specifikacije za iznajmljivanje Vam pomažu u izboru odgovarajuće mašine. Možete birati između kupole u gabaritima gusjenica ili klasične kupole sa dužim kontrategom i između verzije sa kabinom ili sa nadstrešicom. Ove opcije su dostupne za sve modele.

 

Kada je vrijeme novac, brza promjena mjesta rada mašine je velika prednost, a nova generacija mini-bagera vam pruža upravo to. Brzo čišćenje, servisiranje, transportovanje i promjena radnih alata će vam omogućiti i veću zaradu. 

 

10 mjesta za vezivanje i podizanje omogućuju lak utovar i brz transport mašine.

 

Nagibi na donjem postroju mašine minimalno zadržavaju blato i zemlju što omogućava brzo čišćenje.

Maksimalna dubina kopanja 2426mm

Maksimalna visina pražnjenja kašike 2598mm

Operativna težina 1910kg