Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 18Z-1

Nova generacija mini bagera

Izbor mini bagera za teške uslove eksploatacije je upravo proširen novom generacijom JCB bagera u klasi 1 do 2 tone. Konstruisani su i proizvedeni za rad u najtežim uslovima eksploatacije. Sa ugrađenim komponentama dugog radnog vijeka i jednostavnim održavanjem sa niskim troškovima, ove mašine omogućavaju visoku profitabilnost sa malo zastoja u radu.

 

Sa operativnim težinama od 1,7 do 1,9 tona, ove mašine odgovaraju podjednako preduzetnicima, građevinskim preduzećima i kompanijama za iznajmljivanje opreme. JCB-ov prvi 1,7 tona težak model sa rotacijom kupole u gabaritima gusjenica je 18Z-1 koji je konstruisan da zadovolji promjenljive radne zahteve koji se postavljaju pred mini-bagere u svim granama industrije.

 

Slijedeći u ovoj klasi je 19C-1 sa standardnim dužim kontrategom, idealan za iznajmljivanje i za one koji traže vrhunsku opremu; 19C-1 sa premijum opremom kompletira klasu mašina za preduzetnike koji traže izuzetne performanse mini-bagera.

Nova generacija JCB mini-bagera konstruisana su i proizvedena za rad u najtežim uslovima eksploatacije. Sa komponentama dugog radnog vijeka i jednostavnim održavanjem sa niskim troškovima, ove mašine omogućavaju maksimalnu profitabilnost sa minimum zastoja u radu.

 

100% čelična konstrukcija će izdržati mnogo udaraca, ali će i popravka biti jeftina.

 

Bolcni sa čahurama na kopačkom kraju i hidraulična crijeva provučena kroz granu i ruku omogućuju najviši stepen izdržljivosti.

Većina poslova je dovoljno teška i bez dodatnog nerviranja zbog komplikovanog i čestog servisiranja, teško dostupnih mesta koje treba očistiti i, nadasve, neudobnog radnog okruženja. Upravo na ovim stvarima smo Vam olakšali rad.

 

Dvosmjerna vrata sa otvaranjem 180o sa mehanizmom za odpuštanje koji se lako koristi i izdvojen poklopac iznad mjesta za dnevne provjere čine čišćenje i održavanje brzim i lakim.

 

Lako dostupan rezervoar za gorivo sa otvorom koji se zaključava čini rad dodatno bezbjednim.

Raditi brže znači raditi pametnije. Kako propisi o bezbjednosti na radu postaju strožiji, tako i bezbjedan rad dobija sve više na značaju. JCB je uvijek prednjačio u oblasti bezbjednog rada nudeći inovativna rešenja za poboljšanje bezbjednosti.

 

Optimalan položaj sjedišta u kabini sa velikim staklenim površinama u kombinaciji sa konstrukcijom kupole daju odličnu preglednost u svim pravcima što povećava bezbjednost na mjestu rada.

 

JCB 2go poluga za potpuno isključivanje komandi sa sistemom startanja samo u neutralnom položaju imaju za posljedicu da se mašina ne može startati osim kada su sve komande izolovane zaključavanjem kontrolnog ventila komandi, što spriječava slučajno pomjeranje bilo kog dijela mašine prilikom startanja.

Maksimalna dubina kopanja 2421mm

Maksimalna visina pražnjenja kašike 2637mm

Operativna težina 1749kg