Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 300T

Osigurali smo vam uživanje u prednostima najveće produktivnosti

JCB 300T, kompaktni gusjenični utovarivači široke platforme sa vertikalnim podizanjem (nominalni radni kapacitet 1361 kg), izrađen je na našoj jedinstvenoj konstrukciji sa jednom strijelom i bočnim ulaznim vratima.

 

Sa potpuno revolucionarnom koncepcijom skid-steer i kompaktnih gusjeničnih utovarivača, najnovija paleta JCB radnih strojeva obuhvaća našu jedinstvenu, jedinstvenu Powerboom strijelu utovarivača. Zahvaljujući koncepciji sa jednom strijelom, osigurali smo vam da uživate u najboljoj produktivnosti, preglednosti, sigurnosti, udobnosti, raznovrsnosti i lakoći pristupa za operatera koje možete naći na tržištu.

JCB 300T mini utovarivač krasi naš jedinstveni PowerBoom dizajn ​​- jednostrana ojačana čelična strijela, sa unutrašnjim pregradnim pločama za dodatnu snagu, izrađena od 20% više čelika nego konkurentska rješenja sa dvostrukim rukama.

 

Struktura PowerBoom-a osigurava siguran put za hidraulična crijeva, tako da su ona dobro zaštićena od oštećenja. Kako bi i rezervoar za gorivo bio zaštićen, montiran je unutar kupole; tu je i lako dostupan kanal za odvod.

 

Kako bi se osigurala optimalna preciznost i kvaliteta izrade, mi koristimo napredne metode proizvodnje i montaže u izradi ključnih komponenti.

 

Vrata na 300T dizajnirana su da budu kruta i izdržljiva radi dodatne strukturne snage i čvrstoće. Druga prednost koja povećava izdržljivost i radni vijek je jednodjelna šasija.

 

Zahvaljujući JCB eksluzivnom sistemu bočnog ulaska sa lijeve strane, operaterima vašeg skid-steer odnosno kompaktnog gusjeničnog utovarivača omogućen je ulazak u stroj bez preskakanja velikih i nezgrapnih priključnih alata ili ispod podignute strijele.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 300T  je preko prednje strane stroja, za razliku od tradicionalnog dizajna strojeva sa dvostrukom rukom kada je izlaz bio predviđen kroz malo zadnje staklo.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidljivost u odnosu na konkurenciju  (koja nudi oko 165°). Iz razloga što na strojevima sa jedinstvenim JCB PowerBoom ​​dizajnom na modelima sa vertikalnim podizanjem zadnja torziona osovina nije potrebna, vidljivost je dodatno poboljšana.

 

Umjesto mreže koristimo laminirano staklo, pružajući nesmetanu preglednost u svim smjerovima. Tu je i standardni retrovizor u visini očiju operatera, radi bolje vidljivosti iza stroja.

 

JCB EcoMAX motor ne zahtjeva ugradnju filtera za odvajanje čestica čađi (DPF filter), što pojednostavljuje servisne akcije i smanjuje troškove eksploatacije.

 

Što se tiče složenijih održavanja, nagibna konstrukcija naše kabine osigurava lak pristup svim ključnim komponentama stroja. Dovoljna je jedna osoba za pomicanje odnosno naginjanje kabine, čime se omogućuje neometan pristup svim unutrašnjim dijelovima vašeg skid-steer/kompaktnog gusjeničnog utovarivača.

 

Da bi se ključne komponente, kao što je sistem za hlađenje, sačuvale od nečistoće, možete se odabrati opciju dvosmernog ventilatora koji automatski mijenja smijer protoka zraka  svakih 30 minuta. Ova funkcija može se aktivirati i pomoću prekidača smještenog na kontrolnoj ploči sa lijeve strane.

 

Na našim kompaktnim utovarivačima retencija gusjenice je odlična prvenstveno zahvaljujući čvrstom transportu na rolkama sa trostrukom prirubnicom.

Neto snaga motora 55 kW

Radni kapacitet 1361 kg

Radna težina 5120 kg