Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS210

Odlična poslovna odluka

JCB JS210 težine oko 21 tonu je smešten oko sredine našeg asortimana rovokopača guseničara. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, sigurnošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove 360 rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake delove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo efikasni JCB EcoMAX model koji ispunjava standarde emisije Stage IV/T4F. On omogućava uštedu goriva do 11% u odnosu na naše prethodne modele. Prednosti JS210 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Na sreću, sa JCB JS210, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS210 ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivost.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS 210 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da su JCB JS210 rovokopači guseničari dizajnirani  da urade najviše za oboje.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 155 kN čini naš rovokopač guseničar JS210 do 12% produktivnijim od najbližih konkurenata, a paleta JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju rukovaocima 21 tonskih rovokopača JS 210 da prilagode performanse na bilo koji program. Automatski, Ekonomični, Precizni i način za Dizanje pružaju vrlo različite optimizovane postavke.

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS210 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vek ulja,  obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih 360 rovokopača. Tačke podmazivanja su takođe centralizovane na JCB JS210 21 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

S obzirom da su postavljeni jedan pored drugog, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler na rovokopaču guseničaru JS 210 mogu servisirati pojedinačno i lako čistiti.

Maksimalni kapacitet korpe 1.19 m3

Maksimalna snaga motora 128 kW

Radna težina 21675kg