Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS131

Odlična poslovna odluka

Rovokopač guseničar napravljen namenski za delatnosti iznajmljivanja, JCB-jev novi JS131 nudi nenadmašnu mešavinu izdržljivosti i neprevaziđene lakoće održavanja.

 

Kao jedini 13 tonski bager na tržištu koji ne zahteva DPF, SCR ili AdBlue naknadni tretman, JS131 je pre svega, mašina dizajnirana kako bi se maksimalno povećali raspoloživost i profit. Napravljen je dovoljno robusno, da izdrži način postupanja kojem su mašine za iznajmljivanje često izložene. Budući da je JCB, ovaj rovokopač zasigurno nije bez prefinjenosti i inovativnih dodataka, a za pohvalu su odlična vidljivost, produktivnost, efikasnost, udobnost i bezbednost.

Rovokopač JS131 ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivost.

 

JCB JS131 se može pohvaliti najboljim komponentama u industriji, uključujući Berco podvozja, Kawasaki pumpe, Kayaba ventilske blokove i JCB EcoMAX motore

 

Podvozje visoke čvrstoće koristi potpuno zavarenu X konstrukciju okvira za dugoročnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama.

Zatvorena sekcija rotirajućeg okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe je vrlo otporan na udarce i štetu. Kod JS131 kruti gornji okvir visoke čvrstoće osigurava maksimalnu trajnost i potporu.

Ovaj rovokopač ima 55kW JCB EcoMAX motor, koji ispunjava sve zahteve T4F bez potrebe za DPF, SCR ili AdBlue. JS131 je zato idealno rešenje za firme koje se bave iznajmljivanjem, jer nudi odlične performanse uz znatno niže potrebe za održavanjem.

 

Na raspolaganju je širok spektar JCB priključaka, čineći JS131 još svestranijim, što vam omogućava da obavite širok raspon poslova.

 

JCB-ov sistem brzih spojki čini izmjenu priključaka brzom i laganom, i namjenski je dizajniran za asortiman JS. Za vrhunsku svestranost, JCB nudi celu listu opcija hidrauličnih instalacija, uključujući čekić, pomoćnu, spojenu i niskog protoka.

 

Sa masivnom silom kidanja na korpi od  91,9 kN i brzim ciklusima, ovo je izuzetno produktivan rovokopač guseničar u svim aplikacijama.

 

Za razliku od svih ostalih T4F rovokopača guseničara, JCB JS131 zadovoljava propise, bez brige oko DPF, SCR ili AdBlue.

 

JCB-ov ekran u kabini proverava nivo motornog ulja, rashladne tečnosti i sistemske greške prilikom starta. Filteri (motorno ulje, hidrauličko ulje i gorivo), su centralno smešteni za brzo i jednostavno održavanje.

 

Korištenjem grafitom impregniranih bronzanih čaura na JS131, povećali smo interval podmazivanja grane i strele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih razreda. To znači da se JS131 može preprodati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrednosti.

 

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 55 kW

Radna težina 14038 kg