Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS130

Dobra poslovna odluka

Novi JCB JS130 LC je plod 48-godišnje ekpertize i beskompromisnog razvoja performansi i produktivnosti rovokopača guseničara.

 

Dizajniran i razvijen pomoću filozofije ekonomičnog dizajna, JS130 je 13-tonski rovokopač opremljen sa mnoštvom inovacija u cilju povećanja efikasnosti, performansi, udobnosti i sigurnosti kao i naš novi nagrađivani EcoMAX T4F pogonski motor, koji ispunjava Stage IV/Tier 4F normu bez uporabe glomaznog DP filtera. S druge strane, sve navedno znači da možete očekivati ​​brojne svakodnevne prednosti koje prate rad sa JS130 rovokočačem kao što je povećana vidljivost u svim smerovima uz manje zastoja i niže troškove.

Na novom JCB 130 rovokopaču ojačana strela i kopačka grana proizvedene su od čelika visoke čvrstoće kako bi se povećala izdržljivost i produžio vek korišćenja.

 

Takođe, ugrađene komponente najbolje su što industrija trenutno nudi i uključuju Berco Podvozje, Kawasaki pumpe i Kayaba blokove ventila.

 

Tzv. X-oblik podvozja napravljen od potpuno zavarene konstrukcije omogućava dugoročnu izdržljivost i u najzahtevnijim radnim primenama.

 

Okvir nadogradnje konstruisan je sa ciljem smanjenja naprezanja  i povećanja čvrstoće kako bi omogućio dugotrajan rad i sigurnost.

Na raspolaganju je široka paleta originalnih JCB priključaka koji omogućavaju JS130-i najširu primenu u radu.

 

Posebno razvijen JCB-a quickhitch sistem omogućava brzu zamenu priključaka i primenjiv je na celom rasponu JCB JS mašina.

 

Za posebnu svestranost, JCB nudi široku paletu opcija jednosmernih i dvosmernih hidrauličnih instalacija visokog i niskog protoka koje omogućavaju korišćenje hidruličkih čekića i raznih drugih hidrauličkih priključaka.

 

Sa silom kidanja od impresivnih 93kN i kratkim radnim ciklusima, JS130 je izuzetno produktivna mašina za sve radne primene.

Korišćenjem grafitom impregnirane bronzane košuljica na provrtima kopačke grane na JS130, interval podmazivanja za normalne radne uslove povećan je na 1.000 radnih sati.

 

JCB Monitor omogućava proveru osnovnih funkcija kao što su nivoi ulja i rashladne tečnosti u motoru, ispis eventualnih grešaka u sistemu prilikom svakog pokretanja motora.

 

Za razliku od većine Tier 4F motora, JCB EcoMAX ne koristi filter čvrstih čestica (DPF), što omogućava dodatne uštede na održavanju i tekućim troškovim upotrebe.

 

Inovativni sistem kalibriranja goriva kod novog EcoMAX motora omogućava korišćenje goriva neujednačenog  kvaliteta što je posebno važno kod korišćenja u raznim klimatološkim uslovima i primenjivosti na različitim teritorijama.

Maksimalni kapacitet kopačke kašike 0,85 m3

Maksimalna snaga motora 81 kW

Radna težina 13.183 kg