Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 85Z-1

JCB 85Z-1

Projektovan da radi manje uz veću produktivnost

JCB proizvodi bagere guseničare već više od 50 godina. Najnoviji 85Z i 86C mini bageri rezultat su tog iskustva i dubokog razumevanja, projektovani da budu snažni, jaki i otporni, beskompromisnih performansi.

 

JCB 85Z i 86C su visoko produktivni mini bageri. Maksimalna snaga i obrtni moment pri malom broju obrtaja motora za efikasne cikluse rada i donose obilje inovativno projektovanih karakteristika kako bi se izvukao maksimum iz svake kapi goriva.

 

Oduvek smo verovali da je fundamentalni deo visoke produktivnosti komforno, ergonomsko radno okruženje. Sledstveno tome, pronaći ćete da su kabina i kontrole na 86Z i 86C na pravom mestu za rad, čak i kada je u pitanju dugotrajan rad.

 

Naši bageri guseničari su projektovani da vam daju više od velikih performansi i dugog radnog veka. Mašine kao što su 85Z i 86C će doneti krajnju vrednost za uloženi novac i dok rade i kada su van rada.

JCB 85Z-1

ZTS ili CTS?

 

Produktivnost može da izgleda bolja sa jednom ili drugom opcijom, CTS jer ima veću stabilnost, kapacitet podizanja i dužinu dohvata ili ZTS jer operater ne mora da razmišlja šta se nalazi oko njega, čime se ubrzava rad, posebno na ograničenim prostorima. JCB nudi obe varijante na izbor kupcima.

 

Prilagodljivost je deo paketa: naša dvostruka pomoćna linija generiše visok i nizak hidraulični protok za niz radnih elemenata.

 

Novi profil i ugao pluga omogućuje visoke performanse sa malim zadržavanjem zemlje i lakim čišćenjem, u kombinaciji sa smanjenim tačkama za podizanje, sklonjenim iza ivice reznog dela čime je postignuta izvanredna zaštita.

 

Mi nudimo opciju plivajuće dozerske daske koja omogućuje lakše nivelisanje površine i efikasno čišćenje radnog prostora, uz rezni deo daske pod uglom, radi bržeg zatrpavanja rovova.

JCB 85Z-1

Naša strela koja je zavarena na robotizovanim linijama i ruka koju čine četiri ploče izrađeni su od čelika visoke otpornosti na istezanje, sa unutrašnjim amortizujućim pločama daju dodatnu strukturnu izdržljivost. Karoserija je izrađena isključivo od presovanog čelika, bez plastike i čvrst je i lak za opravku.

 

Ove najnovije mašine u klasi 8 tona poseduju otporan mehanizam za kružno kretanje sa izdržljivim stožerom i zamenljivim čaurama za optimalan radni vek. Ovo je takođe bezbedan put za sprovođenje svih creva bagera. Otporna zaštita cilindra strele pruža izvanrednu zaštitu, uz opcionu zaštitu za cilindar ruke, za obavljanje teških radova.

 

JCB minisn ima najbolji SAE servisni rejting na tržištu, delom zbog jednostavnih redovnih provera koje ne zahtevaju posebne alate i kabine koja može da se nagne 30˚. Svi intervali podmazivanja na 500 sati rada su najbolji u klasi, zahvaljujući našim bronzano grafitnim čaurama, čime se štedi vreme i novac.

JCB 85Z-1

Kabina je neverovatno prostrana, a velika vrata omogućuju lak i bezbedan ulazak. U kabini ćete naći 6% više prostora nego pre, mnogo mesta za odlaganje, mesto za telefon, mreže za odlaganje i držač za čaše. Radio uređaj, 12V punjač za telefon, moćni grejač sa odmagljivanjem stakala i visoko performantni klima uređaj sa 9 usmerivača vazduha upotpunjuju sliku.

 

Da bi se obezbedio celodnevni komfor za operatera, tu je podesivo sedište sa oslanjanjem sa opcionim sedištem sa zagrevanjem i nezavisnim podešavanjem položaja. Prekidači su egonomski razmešteni oko kristalno jasnog informacionog LCD displeja u boji, sa opcionom retrovizor-kamerom.

 

Standardna elektro-proporcionalna hidraulika velikog protoka, može se podesiti na 10 različitih vrednosti, čime se postiže savršena uskladjenost sa širokim spektrom različitih priključaka kojima se lako upravlja. Putem prikladnog prekidača u kabini, lako se bira izmedju rada sa jednosmernim i dvosmernim hidrauličnim priključcima.  

 

Hidraulika koja reaguje na opterećenje na ovim 8 tonskim JCB bagerima koristi snagu samo na zahtev, štedeći gorivo za situacije kada vam je najpotrebnije. Patentirano, gotovo bez pritiska povratno kolo još više poboljšava iskorišćenje goriva jer pumpa nema potrebu da savladava veoma visok pritisak pre početka rada.

Maksimalna dubina kopanja 3.625 m

Maksimalna visina istovara 4.946 m

Operativna težina 8300 kg