Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB VMD 100

Dizajniran za svestranost čak i u najtešnjim prostorima

JCB VMD 100 je veći od naša dva valjka sa duplim bubnjem, vodeći u klasi. Pokreće ga 462 cc 6.6 kW Hatz motor i nudi najbolju produktivnost u klasi, pokretljivost, mali zazor od ivičnjaka, bezbednost  i servisibilnost. Radna težina je 920 kg, centrifugalna sila je 23 kN, a širina bubnja je 750 mm.

 

Dizajniran kao direktan odgovor na povratne informacije korisnika, naš valjak sa duplim bubnjem nudi svestranost čak i na natešnjim mestima. Oni su potpuno hidrostatički kada je reč o vuči i pouzdanosti, a takođe i udobni i jednostavni za korišćenje. To ih čini vrlo produktivnim, ali to je samo početak onoga što nude kada je produktivnost u pitanju.

JCB, VMD 100 valjak sa duplim bubnjem je veoma sigurna mašina. Za početak, nizak nivo buke pogoduje kako operateru, tako i okolini. Unapređeni sistem za bezbednosni prekid rada je lako dostupan na kraju upravljačke ruke i resetuje se ručno radi poboljšane bezbednosti na gradilištu.

 

Kombinacija jednostavnog, pametnog dizajna i JCB kvaliteta izrade smanjuje troškove održavanja. Pristup radi servisiranja je poboljšan u odnosu na prethodne mašine, što značajno štedi vaše vreme.

 

Statička težina, manevarske mogućnosti, amplitude i visoke frekvencije su usavršene radi bolje produktivnosti.

 

Ručni ili električni start.

 

Motor i rezervoar za vodu su u međusobnoj protivteži radi savršene 50/50 distribucije težine.

 

Ergonomski okretna vodilica izolovana od vibracija.

 

Podizanje u jednoj tački i jednostavna mesta za vezivanje.

Širina bubnja 750 mm

Maksimalna snaga motora 6,6 kW

Radna težina 920 kg